dekriebelopreis

de travel reis blog van Christel 'De Kriebel' Bedert

Bremen: Nieuwe bestemming voor Brussels Airlines en Brussels Airport

Vanaf 14 september verzorgt Brussels Airlines vijf vluchten per week naar Bremen. De belangrijke Noord-Duitse handelsstad was tot nog toe niet rechtstreeks verbonden met Brussels Airport.

Goed nieuws voor de talrijke zakenlui en EU officials die tussen Bremen en de Europese hoofdstad pendelen en dat tot nog toe via een omweg moesten doen. Dankzij de nieuwe lijnvluchten die Brussels Airlines vanaf september elke weekdag verzorgt, wordt Hanzestad Bremen vlot en rechtstreeks bereikbaar in 1 uur en 10 minuten.

Bremen, gelegen in het hartje van Nedersaksen aan de oever van de Weser, kan bogen op een rijk verleden als handelscentrum. De prachtige historische binnenstad heeft een 1200 jaar lange geschiedenis en is vanuit cultuur-historisch perspectief een bezoek meer dan waard.

Ook vandaag heeft Bremen en het nabijgelegen Bremerhaven nog een zeer levendige economie en qua spitstechnologie staat Bremen aan de top. Airbus heeft er één van haar voornaamste productiecentra, talrijke Mercedes modellen lopen er van de band en de Europese ruimtevaartindustrie is er sterk vertegenwoordigd. Het bekende Beck’s bier wordt in Bremen gebrouwen en ook de beroemde Jacob’s koffie heeft er haar roots.

dekriebelopreis - bremen

Passagiers hebben de keuze uit vier verschillende reisformules: Bizz&Class, Flex&Fast, Light&Relax, Check&Go.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Informatie

Dit bericht is geplaatst op 9 juni 2015 door in Travelweetjes.
%d bloggers liken dit: