dekriebelopreis

de travel reis blog van Christel 'De Kriebel' Bedert

Castilië en León & AIR EUROPA fotowedstrijd

Ontdek Castilië en León met AIR EUROPA

dekriebelopreis spanje

De luchtvaartmaatschappij AIR EUROPA, lid van de Sky Team alliantie en dé specialist in lijnvluchten naar Spanje vanuit Brussel, plaatst de Spaanse streek Castilië en León in de kijker.

‘Castilla y León’ biedt heel wat natuurschoon, een rijke cultuur en een uniek erfgoed met ontelbare historische en architecturale bezienswaardigheden. Het is bovendien één van de belangrijkste wijnstreken van Spanje. De regio was pionier in het wijntoerisme, een vorm van toerisme die almaar belangrijker wordt. In Castilla y León wacht je een échte vakantie, in nauw contact met de natuur en de lokale bevolking, die je maar al te graag de streekproducten laat ontdekken.

AIR EUROPA en de dienst voor toerisme van Castilla y León organiseren een fotowedstrijd!
Waag je kans, upload een foto die gemaakt werd in Castilla y León en win een reis met 6 overnachtingen in deze schitterende streek, inclusief de vluchten met AIR EUROPA, of maak kans om een cursus Spaans aan het Cervantesinstituut in Brussel te volgen.

Hoe neem je deel aan de wedstrijd?
– Surf naar http://www.facebook.com/visitcastillayleon
– Maak natuurlijk jezelf fan en klik daarna op ‘Castilla y León in België’.

Deelnemen kan tot 31 augustus. Vlieg dus met AIR EUROPA naar Madrid tijdens de vakantie of een verlengd weekend en trek naar Castilla y León om er de mooiste foto’s te nemen! Veel succes!

AIR EUROPA vliegt twee keer per dag van Brussel naar Madrid, maar ook naar een twintigtal andere bestemmingen op het Iberische schiereiland en de verschillende eilanden; evenals naar ruim 20 bestemmingen in Zuid- en Noord-Amerika. Als lijnvluchtmaatschappij biedt ze service en comfort aan super interessante prijzen. AIR EUROPA beschikt over een ultramoderne vloot, een van de nieuwste ter wereld, met bijvoorbeeld de prestigieuze B-787 Dreamliner op de langeafstandsvluchten.

Air Europa heeft heel concurrentiële tarieven in Economy Class en in Club Business en is gespecialiseerd in binnenlandse Spaanse vluchten en intercontinentale vluchten naar Latijns-Amerika. Air Europa is lid van Skyteam en de passagiers genieten van Flying Blue, het frequent-flyer programma.
Meer informatie: http://www.aireuropa.com

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Informatie

Dit bericht is geplaatst op 15 juni 2015 door in Spanje, Travelweetjes.
%d bloggers liken dit: