dekriebelopreis

de travel reis blog van Christel 'De Kriebel' Bedert

ARABISCHE PAARDENSHOW IN KOKSIJDE

Paardenliefhebbers komen niet alleen in Knokke-Heist aan hun trekken met Tagad’Art, op 1 en 2 augustus is er in de badplaats Koksijde ook een paardenspektakel zonder weerga : de vijfde editie van de West Coast Cup Koksijde plaats, een internationaal vermaarde paardenshow.

Tijdens dit unieke evenement kan je de mooiste Arabische paarden van de wereld bewonderen. Dat gebeurt overigens in een schitterende omgeving, op het domein Ten Bogaerde, een gerestaureerde abdijhoeve, een plaats met geschiedenis op de grens tussen duinen en polders.
Naar aanleiding van de show wordt de befaamde Lorenzo, The Flying Frenchman uitgenodigd. Alleen reeds voor dit spektakel zou je speciaal afreizen naar Koksijde. Staande op de ruggen van paarden rijdt Lorenzo rond een piste terwijl hij probleemloos over hindernissen springt, vandaar zijn naam Flying Frenchman.

Op zondag zijn ook hondenliefhebbers meer dan welkom want dan vindt om 14u00 de befaamde Jack Russel Race plaats. Iedereen met een Jack Russel is welkom en men kan ter plaatse inschrijven.

dekriebelopreis koksijde

De mooiste paarden van de wereld en een fascinerende stuntman en een Jack Russel Race, in een fantastische omgeving, tijdens het eerste weekend van augustus.
Info: http://www.koksijde.be

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Informatie

Dit bericht is geplaatst op 20 juli 2015 door in België, De Kust, Travelweetjes.
%d bloggers liken dit: