dekriebelopreis

de travel reis blog van Christel 'De Kriebel' Bedert

Meer Vlaamse gasten voor Attractiepark Toverland

Steeds meer gasten uit België weten de weg te vinden naar Attractiepark Toverland in het Nederlandse Sevenum. Het door Zoover bekroonde park mocht in de maand juli maar liefst 27% meer gasten uit Vlaanderen ontvangen ten opzichte van vorig jaar.

De meeste Vlaamse gasten zijn afkomstig uit de provincies Antwerpen en Limburg, maar ook de andere provincies zijn goed vertegenwoordigd. De vele overnachtingsmogelijkheden in de omgeving maken dat het attractiepark ook door verder gelegen provincies bezocht wordt.

“Ons voordeel is dat ons park dichtbij de Belgische grens ligt, bovendien organiseren we gedurende het jaar speciale evenementen die veel bezoekers trekken”, aldus Inge van Roij, Marketeer België. In de maanden juli en augustus kunnen bezoekers tot 23:00 uur genieten van de Midzomeravonden vol zomerse sfeer en live entertainment in de verschillende themagebieden. Daarnaast wordt het park tijdens 8 Halloween Nights in de maand oktober overgenomen door allerlei monsters, die in de verschillende scare zones de bezoekers de stuipen op het lijf jagen.

toverland 140805_Midzomeravond_2

Het zomerseizoen van Toverland is dit jaar verlengd tot en met 8 november, speciaal vanwege de herfstvakantie in België. “Wij verwelkomen onze Vlaamse gasten graag en willen hen dan ook de gelegenheid bieden om ons in hun schoolvakanties te kunnen bezoeken”.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Informatie

Dit bericht is geplaatst op 4 augustus 2015 door in Nederland.
%d bloggers liken dit: