dekriebelopreis

de travel reis blog van Christel 'De Kriebel' Bedert

Met Eurostar naar London vanaf 37 euro enkel

EUROSTAR BIEDT 50.000 ZITPLAATSEN AAN NAAR LONDEN VANAF 37 EURO ENKELE REIS

london maart 2008 056_edited

• Eurostar-tickets vanaf € 37 enkele reis in Standard en € 95 in Standard Premier, de eerste klasse voor vrijetijdsreizigers (met verplichte retour).
• Reserveren kan van 27 augustus tot en met 8 september voor een reis vanuit Brussel of Rijsel naar Londen van 22 september tot en met 16 december.

Eurostar biedt de mogelijkheid om naar Londen te ontsnappen voor een nazomerse citybreak tegen een knalprijs. Eurostar biedt 50.000 zitplaatsen (25.000 H/T) aan naar Londen vanaf € 37 enkele reis[1] (met verplichte retour) in Standard. Om het Kanaal over te steken in stijl biedt Eurostar daarnaast een promotietarief aan vanaf € 95 enkele reis (met verplichte retour) in Standard Premier-reisklasse.
De reserveringen lopen van 27 augustus tot en met 8 september voor reizen van 22 september tot en met 16 december 2015 met vertrek vanuit Brussel of Rijsel. De tickets voor deze promotie zijn te koop op eurostar.com en in de andere verkooppunten van Eurostar.

Londen en herfst gaan hand in hand
> Het najaar heeft weer heel wat in petto voor cultuurraven. De National Portrait Gallery brengt hulde aan Audrey Hepburn (1929-1993), een van de grootste sterren van vorige eeuw. De tentoonstelling ‘Audrey Hepburn: Portraits of an Icon’ toont het leven van deze gerenommeerde actrice in zeventig foto’s, waaronder enkele nog nooit tevoren onthuld werden. Daarnaast brengt de Royal Academy of Arts een overzicht van het werk van Ai Wei Wei, een van China’s meest invloedrijke kunstenaars.

“Audrey Hepburn: Portraits of an Icon”, National Portrait Gallery, tickets £ 9, van 2 t/m 18 oktober 2015, http://www.npg.org.uk/whatson/hepburn/home.php

“Ai Wei Wei”, Royal Academy of Arts”, tickets £ 15, 19 september t/m 13 december 2015, https://www.royalacademy.org.uk/exhibition/ai-weiwei

> Begin november barst de kerstgekte los in de Britse hoofdstad. Dan springen ook de schaatspistes als paddenstoelen uit de grond. De toppers zijn te vinden in Hyde Park, Canary Wharf of de 950m2 aan het Natural History Museum en natuurlijk op de binnenplaats van Somerset House.
Somerset House, Strand, London WC2R 1LA, 18 november 2015 – 10 januari 2016
Meer informatie: http://www.visitlondon.com

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: