Appetite To Discover

de nieuwe benaming voor De Kriebel Op Reis blog van Christel Bedert

Take Air in zee met ASL Group

take air

Take Air, de eerste “Membership airline” in Europa, heeft met ASL Group een nieuwe investeerder en partner gevonden. De in Antwerpen gebaseerde vliegtuigexploitant zal vanaf 1 september 2015 samen met zijn zustermaatschappij Jet Netherlands de vluchten van Take Air operationeel maken. Take Air stelt reeds sinds mei dagelijkse vluchten tussen Antwerpen en Zürich ter beschikking. Met zijn unieke “All-you-can-fly” businessmodel, waar korte wachttijden en comfort centraal staan, onderscheidt Take Air zich van andere luchtvaartmaatschappijen. De komst van nieuwe investeerder ASL Group laat een nieuwe wind over Europa’s eerste membership airline waaien, hetgeen zich vertaalt in twee extra vluchten per week.

Naast zijn ‘All-you-can-fly”-formule, biedt Take Air ook prepaid- en 1-, 5-, 10- of 20 vluchtenkaarten aan. “Take Air wil met deze unieke opzet een oplossing bieden voor frequente zakenreizigers en – pendelaars. Doordat de check-in tijd beperkt blijft tot 15 minuten, kunnen onze passagiers zonder haast of stress aan hun reis beginnen. Ook het verlaten van het vliegtuig zou in 5 minuten moeten lukken”, zegt CEO Matthieu Dardenne.

ASL Group is de nieuwe partner van Take Air
Vanaf augustus 2015 mag de in Antwerpen gebaseerde vliegtuigexploitant ASL Group zich mede-eigenaar van Take Air noemen. Air Service Liège’s CEO Philippe Bodson ziet veel toekomst in de innovatieve formule van Take Air: “Onze participatie in Take Air is erg belangrijk voor de ontwikkeling van de luchtvaartdiensten die wij aanbieden. Het vernieuwende concept dat Take Air heeft gelanceerd is veelbelovend: innovatie, gemak en snelheid voor een eerlijke prijs. Vanaf 1 september 2015 zal de crew en vloot van ASL beschikbaar zijn om de Take Air vluchten tussen Antwerpen en Zürich in goede banen te leiden.” Ook Matthieu Dardenne, CEO van Take Air, kijkt uit naar de nieuwe samenwerkingsovereenkomst: “We zijn blij en trots dat de grootste privé luchtvaartmaatschappij binnen de BeNeLux investeert in Take Air. ASL Group en Take Air delen dezelfde waarden, en dat werkt.”

De nieuwe investering van ASL vertaalt zich ook in een lichte wijziging in de tijdsplanning van de vluchten tussen Antwerpen en Zürich. Vanaf 1 september 2015 zal Take Air twee extra vluchten per week toevoegen aan zijn schema. Daarnaast investeert Take Air ook in het GDS (Global Distribution Center), waardoor hun vluchten over de hele wereld te boeken zijn. Gedetailleerde informatie hierover is terug te vinden op de website: http://www.flytakeair.com.

Vernieuwd tijdsschema:

tijddschema

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Informatie

Dit bericht is geplaatst op 24 augustus 2015 door in ter zee en in de lucht - transport, Travelweetjes.
%d bloggers liken dit: