dekriebelopreis

de travel reis blog van Christel 'De Kriebel' Bedert

Bye Bye zomer…hello Fin Saison @Blue Buddha Restaurant by Cédric

christel 'de kriebel' bedert

Mijn zomer dus…begon met Knokke Hippique. Daarna volgde tijdens Ramskapelle kermis de brunch in onze tuin met optredens van Stanny, Bert en Filip, Koen en Suzanne. Na ons eigen eventje volgden een reeks premières. We waren te gast bij het magische Tagad’art in Knokke-Heist, lachten ons ons jaarlijkse breuk in Het Witte Paard in Blankenberge en lieten ons meedrijven op de muziek van Abba tijdens Mamma Mia! in Oostende. Tussendoor – tijdens een uitzonderlijk regenachtig weekend – piepte ik er een paar dagjes tussenuit met den Braven naar de Noordeifel. Zalige streek trouwens, vlakbij, lekker en aards. Langs onze zeer hond vriendelijke en daardoor druk door hondenliefhebbers bezochte camping Zum Jone Bur liep een wandelroute door het Naturschutzgebiet – Wildpark – Nordeifel helemaal tot in het hartje van ‘de parel van de Eifel’ Monschau. Onderweg vloog een arendsoort boven ons hoofd en we moesten ook even halt houden om een…

View original post 209 woorden meer

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Informatie

Dit bericht is geplaatst op 25 augustus 2015 door in Travelweetjes.
%d bloggers liken dit: