Appetite To Discover

de nieuwe benaming voor De Kriebel Op Reis blog van Christel Bedert

Mobicar’15 : de sleutel voor een geslaagde kampeervakantie

mobicar

Mobicar’15, de internationale beurs voor caravans en motorhomes, die plaatsvindt van 15 tot en met 19 oktober 2015, is de gelegenheid om de vele troeven van de caravansector te ontdekken. Deze beurs, georganiseerd door de Europese constructeurs en de Belgische importeurs, stelt exclusief de nieuwe modellen 2016 voor, die eind dit jaar op de markt zullen komen.

De constructeurs bruisen van de creativiteit en zijn voortdurend op zoek naar verbeteringen op het gebied van comfort, veiligheid en esthetiek van de voertuigen. De resultaten zullen op de beurs te Brussel te bewonderen zijn.

Ook de beurs zelf vernieuwt dit jaar volop:

De stacaravans zijn er weer bij

De stacaravans maken hun comeback op Mobicar’15. Deze « mobiele woningen » zijn perfecte alternatieven voor appartementen en tweede verblijven. Ze garanderen een ‘natuurlijke’ manier van wonen, met alle comfort en aan een redelijke prijs.

Wedstrijd: Caravan van het jaar

Vorig jaar werd een wedstrijd georganiseerd om de motorhome van het jaar te verkiezen. Op deze editie van Mobicar kunnen bezoekers de “Caravan van het jaar” kiezen uit een door een jury van journalisten uit de sector gemaakte selectie van 3 genomineerden.

Vertrouwd met rijbewijs C

Op de beurs kunnen bezoekers dankzij een gespecialiseerde rijschool eveneens initiatie-oefeningen doen voor het rijbewijs C, dat nodig is om een motorhome van meer dan 3,5 ton te mogen besturen.

Bewaakte overnachtingszone

Een bewaakte overnachtingszone zal worden ingericht voor caravans en motorhomes op parking C van Brussels Expo. Deze overnachtingszone is zowel voor de bezoekers van Mobicar’15 als voor de exposanten, hun personeel en de dealers bestemd. Om de nacht veilig door te brengen zal de overnachtingszone van donderdag 12.00 uur tot maandag 12.00 uur 24/24uur bewaakt worden door G4S. Voor het comfort van de gebruikers zijn er elektriciteits- en wateraansluitingen voorzien, alsook mobiele toiletten.

Vlakbij “Cirque du soleil”

Zij die overnachten op parking C kunnen van de gelegenheid gebruik maken om het spektakel van “Cirque du Soleil” te ontdekken, dat doorgaat in Paleis 12, naast Mobicar’15.

Ladies’ day en opening vanaf 10u

Op maandag 19 oktober staan de dames centraal, zij genieten dan van gratis toegang tot de beurs.

Om het de bezoekers nog makkelijker te maken opent Mobicar – in tegenstelling tot vorige edities – elke dag al vanaf 10u00 de deuren.

Dankzij 600 tentoongestelde caravan- en motorhomemodellen en de vele beschikbare achtergrondinformatie geeft Mobicar’15 de liefhebbers van het vrijetijdstoerisme alle troeven in handen om het voertuig van hun dromen te kiezen.

PRAKTISCHE INFORMATIE:

Data:
Van donderdag 15 oktober tot en met maandag 19 oktober 2015.

Openingsuren:
Elke dag van 10.00 tot 18.00 uur

Waar:
Brussels Expo (Heizel)
Belgiëplaats, 1
1020 Laken

Paleizen:
6, 7, 9 en 11, of 37.000 m² tentoonstellingsruimte

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Informatie

Dit bericht is geplaatst op 7 september 2015 door in Travelweetjes.
%d bloggers liken dit: