dekriebelopreis

de travel reis blog van Christel 'De Kriebel' Bedert

Wandelen op 3000m² grote Wim Tellier foto op het strand van Knokke-Heist

christel 'de kriebel' bedert

Fotograaf/conceptueel kunstenaar Wim Tellier heeft zijn nieuwste project voor op het strand van Knokke-Heist. Tellier, gekend om zijn kunstinstallaties met grote blow-up foto’s, ging ook deze keer de “grote maten” niet uit de weg: de ronde foto op het strand is precies 3.000 m² groot!

Wim Tellier krab

Klik op de krab voor Focus video reportage

Gigantische blow-ups
Wim Tellier vergaarde internationale roem en erkenning met o.a. kunstprojecten die meteen zijn handelsmerk vastlegden: “We Wish” in 2006, waarbij hij een blow-up van zijn zoontje van 600 m² maakte, op de Grote Markt van Antwerpen uitrolde, en dat nadien herhaalde in diverse wereldsteden, met een laatste expo op de Santa Monica Pier in Los Angeles; “Protect 7-7” in 2009, met de eerste tentoonstelling op Antarctica en de reprise met de 6 foto’s van 800 m² elk op de Antwerpse Zuiderdokken; in juni 2013 “We Drift” met de honderden op de Scheldestroom drijvende foto’s…

View original post 731 woorden meer

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Informatie

Dit bericht is geplaatst op 29 september 2015 door in Travelweetjes.
%d bloggers liken dit: