dekriebelopreis

de travel reis blog van Christel 'De Kriebel' Bedert

Come take a sip with me – win een gratis exemplaar

Ze heeft een papa die haar de liefde voor het lekkere leven heeft bijgebracht, een partner met Franse roots die haar zuiderse smaken leerden kennen, een fantastische broer met wie ze – samen met de papa – The Pharmacy runt, ze is mooi, jong, hardwerkend, gepassioneerd en ongelooflijk sympathiek en met haar verfijnde smaak weet Hannah Van Ongevalle over elk van de 390 flessen die bij haar in The Pharmacy staat, te vertellen hoe bitter, kruidig of zoet die is. Ze kent alle producten en het verhaal er achter schuilt. Haar kennis en passie voor de cocktail resulteerde in haar overwinning tot Beste Bartender van België 2014, het droeg bij tot het succes van The Pharmacy en het resulteerde nu ook in een boek. ‘Come take a sip with me’ is hét cocktailnaslagwerk geworden, gecreëerd door Hannah Van Ongevalle, een van de beste bartenders ter wereld. Hannah is de ideale gids langs de meest legendarische cocktails. Ze laat je niet alleen proeven van de klassiekers uit haar cocktailbar The Pharmacy, maar ook van de favorieten van collega-bartenders uit het buitenland en van chef-koks als Sergio Herman, Sofie Dumont en Peter Goossens. Dit cocktailnaslagwerk bevat meer dan alleen recepten, Hannah geeft ook uitleg over ingrediënten, over de tools die je nodig hebt om een goede cocktail te maken en de technieken om te shaken als de beste. Ze gunt je ook een blik achter de schermen van haar fascinerende beroep.

fotocredit ©Ann-Sophie Deldycke

Voorproefje, wij verzamelden alvast twee lekkere receptjes voor u:

The last sober Samourai – alcoholvrij
Methode: shaken – glas: collins – ijs: blokken
• 3cl rozemarijnsiroop
• 3cl citroensap
• Fijne stukjes citroengras muddlen in de shaker
• Afvullen met Fever-Tree Elderflowertonic
Afwerken met een takje rozemarijn
Tip: Je kunt ook andere kruiden gebruiken zoals tijm of salie.

Little undecisive Ricky
Methode: shaken – glas: coupette – ijs: geen
• 3cl Ketel One Vodka
• 3cl Filliers-graanjenever
• 2cl citroensap
• 2cl limoensap
• 3cl siroop van groene en witte thee
• Eiwit
Afwerken met bloemetjes

Come take a sip with me • Hannah Van Ongevalle • 9789492159199 Hardcover • 224 pagina’s • prijs € 29,99.

Speciaal voor onze lezers: wij mogen twee exemplaren van Hannahs boek ‘Come take a sipe with me’ weggeven. Stuur voor 18 oktober 2015 uw lekkerste receptje naar mail naar info@communicatiesprong.be en misschien bent u wel de gelukkige winnaar.

Advertenties

2 reacties op “Come take a sip with me – win een gratis exemplaar

  1. De Kriebel
    5 oktober 2015
  2. Pingback: Come Take a Sip with Me – de winnaars | christel 'de kriebel' bedert

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Informatie

Dit bericht was geplaatst op 5 oktober 2015 door in Travelweetjes en getagd als , , , , .
%d bloggers liken dit: