dekriebelopreis

de travel reis blog van Christel 'De Kriebel' Bedert

Met Kriebel en Corendon mee naar Ibiza

Corendon lanceert nieuwe bestemming Ibiza met unieke testvlucht

Touroperator laat 189 Belgen dag voorproeven van Spaans vakantie-eiland

…en DeKriebelOpReis gaat mee!!!

U toch ook?

Touroperator Corendon, gespecialiseerd in zonvakanties aan de Middellandse Zee, pakt uit met een heuse stunt. Ter lancering van haar nieuwe bestemming Ibiza biedt Corendon op dinsdag 27 oktober een daguitstap aan naar het bekende Spaanse vakantie-eiland. Maar liefst 189 Belgen kunnen die dag meereizen en proeven van wat het eiland allemaal te bieden heeft. Vertrek van de testvlucht staat gepland om 06:40 uur ’s ochtends en om 00:30 uur ’s avonds landt men terug in Zaventem. Op deze manier hoopt Corendon de Belg alvast warm te maken voor de nieuwe bestemming die vanaf april 2016 met rechtstreekse vluchten vanuit Brussel wordt aangeboden. Wie kans wil maken om een dagje Ibiza mee te pikken, kan zich inschrijven via http://www.corendon.be/ibiza.

Dat Corendon niet om een stunt verlegen zit, is al langer bekend. Maar een volledig vliegtuig vullen met passagiers die hiervoor geen euro betaald hebben, is op zijn minst opvallend te noemen. “In Nederland organiseren we al langer dergelijke testvluchten”, zegt Atilay Uslu, oprichter Corendon. “Het is een leuke manier om een nieuwe bestemming aan te kondigen en meteen onze klanten te laten kennismaken met de troeven van die bestemming. We vergelijken deze actie met een proefrit in een auto die je misschien wilt kopen. Een vakantie is immers een grote uitgave en zo kun je er zeker van zijn dat wat je boekt ook daadwerkelijk aan alle verwachtingen voldoet en bij je past. Het is de eerste keer dat we een testvlucht organiseren in België, dus wij hopen dat we evenveel positieve reacties mogen ontvangen als op onze vorige proefreizen in Nederland.”

De gelukkige Belgen die uitgekozen worden, mogen zich alvast aan een gevulde dag verwachten. Om 06:40 uur ’s ochtends vertrekt het vliegtuig vanuit Brussels Airport. Bij aankomst in Ibiza omstreeks 09:00 uur zal er eerst een bezoekje gebracht worden aan Ibiza-Stad. Hier heeft men de kans om een kopje koffie mee te pikken, te shoppen en de stad te verkennen. Daarna staat er een kleine eilandtour op het programma. Deze eindigt bij de populaire badplaats San Antonio, waar men heerlijk kan genieten van de laatste warme zonnestralen van het jaar of een frisse duik kan nemen in de Middellandse Zee. Afsluiten wordt gedaan met een sunset cocktail en diner begeleid door de tunes van een lokale deejay. Omstreeks 22:00 uur vertrekt het vliegtuig terug richting Brussels Airport waar men om 00:30 uur aankomt.

Wie kans wil maken op deze unieke proefreis dient zich aan te melden via de volgende link: http://www.corendon.be/ibiza. Deelnemen kan nog tot 19 oktober om 12: 00 uur ’s middags.
Corendon start vanaf het zomerseizoen 2016 met een vakantieaanbod op Ibiza. En dit aanbod zal uiteraard opgebouwd worden naar de filosofie van Corendon: aan de best mogelijke prijs-kwaliteitsverhouding. Het vakantieaanbod van Corendon op Ibiza is vanaf 1 november boekbaar via http://www.corendon.be.

Advertenties

2 reacties op “Met Kriebel en Corendon mee naar Ibiza

  1. De Kriebel
    14 oktober 2015

    Dit is op christel 'de kriebel' bedert herblogden reageerde:

    Wie gaat mee met De Kriebel & Corendon naar Ibiza?

  2. Pingback: Met 10.000 man naar Ibiza | dekriebelopreis

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Informatie

Dit bericht was geplaatst op 14 oktober 2015 door in Spanje, ter zee en in de lucht - transport en getagd als , .
%d bloggers liken dit: