dekriebelopreis

de travel reis blog van Christel 'De Kriebel' Bedert

Jetair “Citytrips”, winter 2015

Citrytrippen met Jetair? DeKriebelOpReis helpt je graag verder op weg.

Deze winter legt Jetair nog meer focus op citytrips met eigen Jetairfly-vluchten.

Nieuw zij de Jetairfly vluchten naar Rome vanuit Oostende en Antwerpen.
Vanuit beide luchthavens vliegt Jetairfly drie keer per week naar Fiumicino, de hoofdluchthaven van Rome, telkens op maandag, donderdag en zaterdag.Rome staat in de top vijf van de populairste citytrips van de Belgen. Deze nieuwe lijnen zijn dus uitstekend nieuws voor de stedenliefhebbers… Jetair heeft in haar aanbod 59 hotels in Rome.

Nieuw bij Jetair Citytrips voor deze winter is Marrakech. Jetairfly vliegt drie keer per week vanuit Brussel naar Marrakech, op woensdag, vrijdag en zondag. Jetair biedt er 5 hotels aan. Een ervan is het luxehotel Hivernage Hotel & Spa***** waar je na een dagje kuieren op en rond het Djemaa El Fna plein kan relaxen in een authentieke en gezellige omgeving, vlakbij de Medina. De vier andere hotels zijn charmante Riads. Een Belgische gastvrouw baadt Riad Dar Sbihi**** uit, een traditionele Riad met panoramisch zicht over de Medina en het Atlasgebergte.

De Jetairflylijnen Oostende-Barcelona en Antwerpen-Barcelona, die in april gelanceerd werden, blijven ook deze winter behouden. Jetairfly vliegt drie keer per week vanuit beide luchthavens naar Barcelona. Jetair breidde haar hotelaanbod in Barcelona uit van 58 naar 62 hotels.

Ook de rechtstreekse lijn van Antwerpen naar Berlijn, die Jetairfly in april lanceerde, blijft behouden in de winter. In september opende er het eerste stadshotel van Riu in Europa: Riu Plaza Berlin. Het hotel ligt vlak bij de Kurfürstendamm, wat een uitstekende uitvalsbasis is om de hippe stad die bij de Belgen zeer sterk scoort, te ontdekken. Een bezoek aan Berlijn is makkelijk te combineren met Jetairfly, die drie keer per week Antwerpen met Berlijn verbindt.

In januari 2016 opent trouwens ook over de Atlantische Oceaan een nieuw stadshotel van Riu: Riu Plaza New York, met modern avant-garde interieur. Op wandelafstand van Times Square en omgeven door de bekende theaters op Broadway.

7115356011_4d367b5b60_m

Dubbelklik op de foto voor New York fotoreportage.

 

Boeken bij Jetair biedt unieke offline én online voordelen. Jetair onderhandelt sterke promoties: 2+1 nachten, 3+1 nachten, kortingen op extra nachten, … In heel wat hotels biedt Jetair vroegboekkorting, die geregeld cumuleerbaar is met de andere promo’s. Deze korting geldt voor boekingen die ten minste 21, 30, 45 of 60 dagen vóór aankomst worden gemaakt. In heel wat hotels negotieerde Jetair gratis verblijf voor kinderen (doorgaans tot 12 jaar). Al deze voordelen combineert Jetair met een hoge flexibiliteit, waarbij men bij Jetair ook zijn hotel tot 2 dagen vóór de dag van aankomst kosteloos kan annuleren.Jeiair biedt bovendien een gratis annuleringsbescherming aan.

Gratis app voor de top 4 steden
Voor elk van de top 4 steden – Londen, Parijs, Barcelona en Rome – krijgt elke Jetair-boeker gratis toegang tot een app die hem wegwijs maakt in deze stad (normale prijs € 31,99). Zo heb je altijd toegang tot een interactief stadsplan, een plan en informatie over openbaar vervoer en geactualiseerde, praktische informatie over alle belangrijke bezienswaardigheden. Belangrijk: je downloadt deze app thuis en hebt alle informatie altijd offline bij de hand, dus zonder roamingkosten.
Deze app bestond al eerder voor Londen, met inbegrip van kortingen voor talrijke bezienswaardigheden, horecazaken en shops. Deze extra zal op termijn ook geïntegreerd worden voor Parijs, Barcelona en Rome.
Duizenden Jetair-reizigers maakten al gebruik van deze app, die beschikbaar is voor iOS en Android.
Praktisch: elke Jetair Citytrip-boeker krijgt in zijn reisdocumenten een downloadlink en een persoonlijke code, waarmee hij deze app kan gebruiken.
Brochure, info en reserveringen bij je reisagent. http://www.jetair.be/citytrips

Uiteraard staat ook Krakow, parel aan de Poolse kroon op het Jetair programma…

Eén reactie op “Jetair “Citytrips”, winter 2015

  1. Pingback: 1000 terrassen in Kraków… | dekriebelopreis

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Informatie

Dit bericht was geplaatst op 23 oktober 2015 door in Travelweetjes en getagd als , , , .
%d bloggers liken dit: