dekriebelopreis

de travel reis blog van Christel 'De Kriebel' Bedert

Met 10.000 man naar Ibiza

10.000 kandidaten waren er om Corendon testvlucht naar Ibiza mee te maken en zo te genieten van dit magische eiland. Er was plaats voor 189 passagiers… Het goede nieuws is dat we voor die overige 9000 en zoveel toekomstige zonnekloppers een paar foto’s hebben meegebracht. Uitgebreid verslag van mijn Ibiza op-en-neer reis volgt binnenkort. Hier al een paar proevertjes (dubbelklik op de rots).

dekriebelopreis (9)

Ondertussen ook al effe melden dat Corendon een gevarieerd aanbod biedt van ruim 30 twee- tot vijfsterrenaccommodaties aan in de verschillende badplaatsen en Ibiza-Stad. De vluchten worden van mei tot en met oktober twee keer per week, op woensdag en zondag, uitgevoerd door Vueling Airlines. De vluchtduur van Brussel Airports naar de luchthaven van Ibiza bedraagt een kleine twee en een half uur. Een vakantie naar Ibiza is boekbaar op corendon.be, de komende weken zullen er dagelijks nieuwe accommodaties worden toegevoegd. Een achtdaagse vakantie is al te boeken vanaf € 299,-

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Informatie

Dit bericht was geplaatst op 4 november 2015 door in Spanje, Travelweetjes en getagd als , , .
%d bloggers liken dit: