dekriebelopreis

de travel reis blog van Christel 'De Kriebel' Bedert

bmi regional lanceert opnieuw Weekend Wonders !

De Britse luchtvaartmaatschappij bmi regional start een bijzonder attractieve actie waarbij je voortaan goedkoop naar een hele reeks fascinerende bestemmingen kunt vliegen: Parijs, Milaan, München, Düsseldorf, Oslo, Aberdeen, Frankfurt, Hamburg …. Elk weekend wordt een van die mooie bestemmingen als Weekend Wonder aangeboden.

Om van het interessante tarief (€ 96 one way) van Weekend Wonders te genieten heb je de tijd om te boeken van vrijdagmiddag tot zondag middernacht.

Weekend Wonders wordt al meteen opgestart met een koopje tijdens het weekend van 13 tot 15 november 2015. Bestemming is het Engelse Newcastle en de reisperiode is 2016.

Voeg daarbij dat bmi regional de meest stipte luchtvaartmaatschappij van Engeland is, met een fantastische service aan boord. Je kunt tot 30 minuten voor vertrek inchecken en 20 kg bagage gratis meenemen.

Info en boekingen: http://www.flybmi.com

shutterstock_newcastle-1920x475

Over bmi
bmi regional beschikt over een vloot van 18 Embraertoestellen van het type 135 en 145. De luchtvaartmaatschappij voert meer dan 300 lijnvluchten per week uit en stelt meer dan 400 werknemers tewerk. bmi’s netwerk telt 21 bestemmingen in 10 Europese landen. bmi regional pronkt al 9 jaar met de titel van meest stipte maatschappij van het Verenigd Koninkrijk. De luchtvaartmaatschappij biedt ook chartervluchten aan en vliegt nog voor andere maatschappijen. Haar netwerk omvat:
Oslo (Noorwegen), Brussel en Luik (België), Esbjerg (Denemarken), Toulouse en Parijs (Frankrijk), Rotterdam (Nederland), Bremen, Frankfurt, Düsseldorf, Hamburg en München (Duitsland); Milaan (Italië), Bern (Zwitserland), Jönköping en Karlstad (Zweden), Aberdeen, Bristol, East Midlands, Newcastle en Norwich (Verenigd Koninkrijk).

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Informatie

Dit bericht is geplaatst op 11 november 2015 door in Engeland/Verenigd Koninkrijk, ter zee en in de lucht - transport.
%d bloggers liken dit: