dekriebelopreis

de travel reis blog van Christel 'De Kriebel' Bedert

NICHETTE GHYOOT (Transeurope) uitgeroepen tot VROUW VAN HET JAAR

Vrijdag 13 november werden naar jaarlijkse traditie de TM Travel Awards uitgereikt. Dat gebeurde tijdens een gala in het Antwerpse Hilton Hotel. Nichette Ghyoot, algemeen directeur van Transeurope, werd uitgeroepen tot Woman of the Year.

De TM awards zijn zo belangrijk dat ze wel eens ‘de oscars van de reisindustrie’ worden genoemd. De uitreiking gebeurt in aanwezigheid van meer dan 700 belangrijke spelers uit de sector, de crème de la crème van de Belgische en de Europese reisindustrie. In totaal zijn er 41 awards maar de hoofdvogel is Man of Vrouw van het Jaar. Met Nichette Ghyoot van Transeurope is het nog maar de derde keer dat deze Super Award naar een vrouwelijke toppersoonlijkheid uit de reisindustrie gaat.

Nichette Ghyoot is niet iemand die als zoveel anderen vlindert van de ene werkgever naar de andere. Integendeel, zij begon 35 jaar geleden helemaal onderaan de ladder bij Transeurope en wist tijdens die atypische carrière op te klimmen tot algemeen directeur, haar huidige functie. In al die tijd heeft zij niet alleen een ruime kennis en expertise weten op te bouwen maar ook een visie ontwikkeld in verband met de toekomstige rol van de touroperator.

Transeurope, van de familie Stuyts, is de grootste onafhankelijke touroperator in België. Transeurope is uiteraard bekend als citytrip-specialist maar in het aanbod zitten ook ‘affordable chic’ vakanties op Europese charmebestemmingen en enkele verre bestemmingen. Voor Transeurope was de TM-gala avond in Antwerpen eentje om nooit te vergeten want naast de super award Woman of the Year voor Nichette Ghyoot kaapte Transeurope ook de award voor beste citytrips touroperator weg. Proficiat !

Info: http://www.transeurope.com

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Informatie

Dit bericht is geplaatst op 17 november 2015 door in Travelweetjes.
%d bloggers liken dit: