dekriebelopreis

de travel reis blog van Christel 'De Kriebel' Bedert

Sunny Cars opnieuw verkozen tot beste autoverhuurder

Nog meer award-nieuws : Voor het zesde jaar op rij is Sunny Cars verkozen tot dé specialist in autoverhuur tijdens de jaarlijkse Travel Magazine Awards. Dit is de belangrijkste verkiezing voor de Belgische reisbranche, waarbij alle reisprofessionals hun stem kunnen uitbrengen in diverse categorieën.

Sunny Cars kreeg de prestigieuze award voor Best Car Rental Broker 2015 uitgereikt tijdens een gala-avond in Antwerpen. Het all-inclusive product van Sunny Cars, waarbij alle benodigde verzekeringen en terugbetaling van het eigen risico bij de prijs zijn inbegrepen, in combinatie met de service richting reisbureaus en consument, hebben voor een positieve uitkomst gezorgd.

Hans Knottnerus, General Manager België & Nederland van Sunny Cars, over het winnen van de award: “Dat we opnieuw zijn uitgeroepen tot beste in de branche, is voor ons een bevestiging dat ons product en service worden gewaardeerd. Daar zijn we uiteraard erg fier op. Ook in de toekomst blijven we goed luisteren naar onze klanten en partners, zodat we eventuele verbeteringen meteen kunnen doorvoeren. Wie weet resulteert dat ook in een verdere uitbreiding van de prijzenkast.”

sunny cars
© Uyttebroeck Fotostudio

Je kan wereldwijd terecht voor een huurauto bij Sunny Cars, in meer dan 120 landen en op 8.000 verhuurstations. Er wordt enkel samengewerkt met betrouwbare partners welke voldoen aan hoge service- en kwaliteitseisen. Daarnaast is er de service van Sunny Cars waarop je dag en nacht kunt rekenen, elke dag van de week, dus 24u/7dagen bereikbaar, in het Nederlands.

Info: http://www.sunnycars.be

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Informatie

Dit bericht is geplaatst op 17 november 2015 door in ter zee en in de lucht - transport.
%d bloggers liken dit: