dekriebelopreis

de travel reis blog van Christel 'De Kriebel' Bedert

TRAVELWORLD 2 X IN DE PRIJZEN OP TRAVEL AWARDS

Het Oostendse familiebedrijf Travelworld mocht vrijdag jongstleden delen in de prijzen tijdens de prestigieuze Travel Awards. Deze ceremonie werd reeds voor de 18e keer georganiseerd door het toonaangevende vakblad Travel Magazine en bekroont de beste toeristische spelers in het Belgische reislandschap. Dit gaat van luchtvaartmaatschappijen tot hotelketens, van reisagenten tot touroperators.

Tijdens de avond mocht ook het Oostendse Travelworld in de prijzen delen. De touroperator werd verkozen tot “Best Long Haul TO” (=dé Verre Reizen specialist) en verbande zo respectievelijk Jetair en Rainbow tot een 2e en 3e plaats. Het is al de derde keer op rij dat Travelworld met deze trofee gaat lopen.

Er is echter meer, want Travelworld General Manager Lieven Bossaert (32) werd door de reisindustrie ook verkozen tot “Best Young Professional”. Deze nieuwe award dient als bekroning van de meest beloftevolle reisprofessional jonger dan 40. Lieven haalde het van 9 andere genomineerden, die verkozen werden door een professionele vakjury en de stemmen van enkele duizenden professionals op sociale netwerksite Facebook.

Deze 2 prestigieuze awards zijn een extra boost voor de sterk groeiende touroperator. Momenteel werken reeds een tiental personen in het hoofdkantoor van Travelworld te Oostende, maar daarnaast wordt het Travelworld aanbod ook verdeeld in meer dan 1000 reisagentschappen in Vlaanderen, Brussel én Wallonië. Travelworld is gespecialiseerd in verre bestemmingen met binnen het aanbod meer dan 45 exotische droomoorden. Dit gaat van Azië over de Caraïben, van het Midden Oosten tot Afrika. Voor elk type klant is er wat wils.

Travelworld bestaat ondertussen reeds 25 jaar, maar wist in de laatste 5 jaar haar omzet te verdubbelen. Het is een 100% onafhankelijk familiebedrijf geleid door broer en zus Lieven én Annelies Bossaert, respectievelijk 32 en 29 lentes jong. Zij namen het bedrijf vorig jaar in haar totaliteit over van moeder Carine Vens, die zo het roer overliet aan de nieuwe generatie. Met succes zo blijkt…

tafelfoto

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Informatie

Dit bericht is geplaatst op 17 november 2015 door in Travelweetjes.
%d bloggers liken dit: