dekriebelopreis

de travel reis blog van Christel 'De Kriebel' Bedert

Grootse nieuwigheden bij premium cruisemaatschappij Holland America Line

Cruisemaatschappij Holland America Line heeft veel nieuws te vertellen over haar innovaties die uniek zijn in de cruise branche en die ten voordele komen van haar (toekomstige) gasten. Hieronder een korte samenvatting. Uitgebreidere informatie is te vinden in de persberichten in de bijlage.

BBC Earth creëert exclusieve programmering voor Holland America Line schepen in baanbrekende samenwerking
Bekroonde BBC Earth beelden verbinden gasten met wonderen der natuur

Holland America Line start een samenwerking met het bekroonde BBC Earth om voorlichting en entertainment van wereldklasse aan boord van haar vloot premium schepen te brengen. Door de innovatieve en adembenemende programmering die zo kenmerkend is voor BBC Earth, worden gasten ondergedompeld in de wonderen der natuur door middel van filmbeelden, live multi-media shows, verrijkende ervaringen, activiteiten voor kinderen en thema cruises.

• Holland America Line biedt samen met AFAR Media hoogwaardige bestemmingsinformatie aan gasten en reisliefhebbers
Nieuwe gidsen met gedetailleerde informatie over honderden havens wereldwijd

Holland America Line werkt samen met de ervaren reisexperts van AFAR Media om cruiseliefhebbers te helpen bij het dromen, plannen, kiezen en voorbereiden van de perfecte cruisevakantie. AFAR zal diverse online bestemmingsgidsen samenstellen voor alle havens en schitterende cruisegebieden die Holland America Line aan doet, bijna 400 in totaal.

Holland America Line werkt samen met software platform Utrip om cruisevakanties op maat aan te bieden
Cruisepassagiers vinden op basis van persoonlijke voorkeuren eenvoudig de best passende programma’s en excursies

Het selecteren van de juiste cruise en de beste excursies kan een hele uitdaging zijn, maar de nieuwe samenwerking tussen Utrip en Holland America Line maakt dit een stuk eenvoudiger. Het biedt passagiers het meest uitgebreide en interactieve selectiegereedschap van de gehele cruise branche.

Holland America Line upgrade Suites op Signature- en Vista-Class schepen
Nieuwe, eigentijdse uitstraling door opgefriste inrichting en moderne voorzieningen

Als onderdeel van een 300 miljoen dollar kostend verbeterprogramma, geeft Holland America Line alle Suites op de Signature-, Vista- en R- klasse schepen een upgrade met nieuwe meubels, voorzieningen en een nieuwe inrichting. De eerste schepen waar de Suites een transformatie ondergaan zijn het ms Eurodam en het ms Oosterdam, gevolgd door het ms Nieuw Amsterdam, ms Westerdam, ms Zuiderdam en het ms Noordam. Het ms Amsterdam, ms Rotterdam, ms Volendam en ms Zaandam zijn aan de beurt tijdens hun reeds geplande verblijven in het droogdok de komende jaren.

_promoTiles_670x300_IgauzuFalls

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Informatie

Dit bericht was geplaatst op 19 november 2015 door in Cruises, Travelweetjes en getagd als , , .
%d bloggers liken dit: