dekriebelopreis

de travel reis blog van Christel 'De Kriebel' Bedert

Kerstcadeautip : Gribani leder producten

christel 'de kriebel' bedert

Onze Kriebel en KriebelopReis uitstappen leiden tot de meest bijzondere ontmoetingen, soms met mensen, af en toe eens met producten. Een van die ontmoetingen was met GRIBANI lederproducten. Ik bevond mij op een waarachtige locatie, in de kantoren van Land Rover Belux in Antwerpen voor een kennismaking met de Range Rover Hybrid – niet om te kopen maar om te kijken, hélas – toen ik er een GRIBANI gsm-houder in handen kreeg. Hemels zacht leder, prikkelende leder geur in een tijdloos design met simpel en uniek lijnenwerk. Onweerstaanbaar mooi. De houder was vervaardigd van Vachtta-leder, zo werd mij verteld, door een artisanale leerlooier. Daarbij werd bewust gekozen voor het plantaardig looien. De leerlooier selecteert voor zijn werk de fijnste Italiaanse Vachetta-ledervellen wat resultaat in creaties die een mix tonen van soepelheid en stevigheid. Dat Vachetta-leder by the way is afkomstig van een leerlooierij in Toscanië, die lid is van het…

View original post 86 woorden meer

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Informatie

Dit bericht is geplaatst op 19 november 2015 door in Travelweetjes.
%d bloggers liken dit: