Appetite To Discover

de nieuwe benaming voor De Kriebel Op Reis blog van Christel Bedert

Brussels Airlines lanceert Neurenberg

Vanaf 15 februari verzorgt Brussels Airlines zes vluchten per week tussen Brussel en Neurenberg. De tweede grootste stad van Beieren, een economische metropool en cultuur-historische topbestemming, was tot nog toe niet rechtstreeks verbonden met Brussels Airport.

Brussels Airlines zet de uitbreiding van haar netwerk in Duitsland verder. Enkele maanden nadat – met succes – een nieuwe verbinding naar Bremen werd gelanceerd, heeft Brussels Airlines besloten om vanaf 15 februari 2016 koers te zetten naar Neurenberg. De hoofdstad van de regio Franken wordt zes keer per week rechtstreeks verbonden met Brussels Airport.

“Deze nieuwe route is bijzonder goed nieuws voor de duizenden zakenlui, EU-ambtenaren en lobbyisten die tot nog toe niet rechtstreeks konden reizen tussen Neurenberg en de Europese hoofdstad”, zegt Brussels Airlines Chief Commercial Officer Lars Redeligx. “Vanaf 15 februari bieden we hen op alle weekdagen en op zondag rechtstreekse vluchten en vlotte verbindingen aan naar andere Europese bestemmingen.”

“We zijn verheugd met de nieuwe verbinding voor het winterseizoen. Zo kunnen we tegemoetkomen aan de grote vraag van de industrie die hier gevestigd is”, verklaart Dr. Michel Hupe, de directeur van Neurenberg airport.”Met deze verbinding tussen de metropool en de belangrijkste Europese hubs en zakencentra vult Brussels Airlines een leegte op”, stelt hij.

Brussels Airlines

Uurregeling:

De uurregeling voorziet vluchten in de late namiddag en maakt het mogelijk om via Brussels Airport tussen Neurenberg en talrijke andere Brussels Airlines bestemmingen te reizen in ondermeer Spanje, het Verenigd Koninkrijk en Scandinavië.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Informatie

Dit bericht was geplaatst op 30 november 2015 door in Duitsland, ter zee en in de lucht - transport en getagd als , , .
%d bloggers liken dit: