dekriebelopreis

de travel reis blog van Christel 'De Kriebel' Bedert

Gratis FlexService bij het vroeg boeken van een Sunny Cars huurauto

Vroeg boeken heeft altijd wel een voordeel en dat geldt ook voor huurauto’s. Sunny Cars maakt het vroeg reserveren van een huurauto voor de zomervakantie 2016 extra aantrekkelijk. Doe je dat nu dan krijg je een gratis FlexService waarbij je tot vier uur voor de huuraanvang kosteloos kunt annuleren.

Als je nu al weet dat je volgende zomer met een huurauto gaat toeren dan is er geen enkele reden om te wachten met een reservatie. Dankzij de FlexService van Sunny Cars is er geen bijkomende kost als je om een of andere reden wil of moet annuleren. Het vroeg boeken heeft trouwens nog andere voordelen. Vooral in het hoogseizoen ben je zeker van de wagen die je wenst te huren. Je kunt eender welke wagen kiezen uit het aanbod en dus ook als je uitkijkt naar een reis met een heel specifieke auto, bijvoorbeeld een stationwagen, een minivan of een cabrio. Daarenboven is het ook dikwijls goedkoper maar vooral, je hebt niets te verliezen. Meteen boeken dus !

De vroegboekactie loopt van 1 december 2015 tot en met 31 januari 2016 en heeft betrekking op een huurperiode tussen 1 april en 31 oktober 2016. Het aantrekkelijke aanbod is dus ook van toepassing op een lente- of een najaar uitstap. En altijd is er dat bijkomende voordeel: de gratis FlexService van Sunny Cars.

headerall-inclusive-auto-huren-sunny-cars-3

Voor meer info: http://www.sunnycars.be

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Informatie

Dit bericht is geplaatst op 8 december 2015 door in ter zee en in de lucht - transport.
%d bloggers liken dit: