Appetite To Discover

de nieuwe benaming voor De Kriebel Op Reis blog van Christel Bedert

SEABOURN KEERT NA 15 JAAR TERUG NAAR ALASKA

Om bij weg te dromen:

Seabourn, de cruisemaatschappij die bekendstaat voor haar kleine schepen vol luxe, is van plan om begin 2017 terug te keren naar “The Great Land” Alaska. Door de grote vraag van haar klanten biedt Seabourn Sojourn na 15 jaar voor het eerst weer een reeks 11-, 12- en 14-daagse cruises aan vanuit Vancouver in Brits-Columbia naar Anchorage (Seward) in Alaska.

De Seabourn-cruises combineren de populairste havens van Alaska met verborgen pareltjes waar maar weinig reizigers ooit voet aan wal zetten. Dankzij het kleine, wendbare Seabourn Sojourn genieten de gasten een bevoorrecht uitzicht over Alaska, dat voor grotere schepen ontoegankelijk is.

DestA_KenaiFjords_01_v1_151012_305

“Seabourns terugkeer naar Alaska heeft lang op zich laten wachten en velen kijken er dan ook vol ongeduld naar uit,” zegt John Delaney, senior vicepresident, global marketing & sales bij Seabourn. “We brengen onze gasten naar de hoogtepunten van Alaska, van de bergen en gletsjers tot de schilderachtige grensstadjes en verrassende dierenwereld. Maar ze krijgen ook een ongewone kant van Alaska te zien, die maar weinigen ooit kunnen bezichtigen. Bij geen enkele andere cruisemaatschappij kunnen ze dat in alle luxe beleven zoals bij Seabourn,” voegt Delaney eraan toe.

De cruises brengen je naar iconische sites, zoals de immense ongerepte wouden langs de Inside Passage. Je belandt te midden van de donderende afkalvende gletsjers en indrukwekkende bultruggen die uit het water springen in de Kenai Fjords. Ook op het programma: Juneau, de hoofdstad van de staat Alaska, die over de weg onbereikbaar is; Ketchikan, de meest zuidelijk gelegen en kleurrijkste plaats van Alaska; en Sitka, waar de geschiedenis van het indianenvolk Tlingit tot 10.000 jaar teruggaat in de tijd. Dat alles wordt afgewisseld met bezoeken aan ongerepte verborgen plekjes, zoals Alert Bay (Brits-Columbia), een piepkleine ‘Namgis First Nation’-gemeenschap, waar je een zeldzame blik werpt op de cultuur van de inheemse bevolking; of Klemtu, een eilandje in de Inside Passage.

Op plekken zoals Misty Fjords en het betoverend mooie Tracy Arm kunnen de gasten de rijke onderwaterwereld verkennen, van het uitzicht op de beboste bergen genieten en de prachtige watervallen van dichtbij bewonderen dankzij Ventures by Seabourn, een innovatief optioneel programma van excursies per motorboot of kajak onder leiding van het Seabourn Sojourn-expeditieteam, bestaande uit natuurkenners, biologen, wetenschappelijke en historische experts. Hetzelfde expeditieteam is beschikbaar op het dek, waar het de aandacht vestigt op interessante plekken en er uitleg over verschaft, wat je reis een echte meerwaarde geeft.

Maar dat is nog niet alles. De passagiers op elk van de nieuwe 11-, 12- en 14-daagse cruises krijgen ook gratis Seabourn-jassen, die geschikt zijn voor alle weersomstandigheden. Bovendien zorgen gastsprekers aan boord voor inspirerende uiteenzettingen in het kader van het Seabourn Conversations-programma. Tal van kansen dienen zich aan om dieren in het wild te observeren van op het schip en aan land. Ten slotte zijn er de “Caviar on the Ice”-party en andere speciale evenementen op het dek.

Seabourn keert voor het eerst terug naar Alaska met de “11-Day Ultimate Alaskan Sojourn”, die op 1 juni 2017 vertrekt vanuit Vancouver (Brits-Columbia) richting Anchorage (Alaska). Het schip vaart langs Queen Charlotte Sound, Ketchikan, Misty Fjords, Behm Narrows, Wrangell, Decision Passage, Sitka, Tracy Arm, Endicott Arm, Haines, Juneau, en Icy Strait Point. Prijzen vanaf €7.999 per persoon aan boord van Seabourn Sojourn.

A7N11S

Voor reserveringen of meer informatie kunt u contact opnemen met een professionele reisadviseur, Seabourn bellen op 1-800-929-9391 of surfen naar http://www.seabourn.com.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Informatie

Dit bericht is geplaatst op 8 december 2015 door in Cruises, Travelweetjes.
%d bloggers liken dit: