dekriebelopreis

de travel reis blog van Christel 'De Kriebel' Bedert

VROEGBOEKKORTING OP DE ROUTE ZEEBRUGGE – HULL MET P&0 FERRIES

Ben je van plan om volgend jaar naar het Verenigd Koninkrijk te reizen dan kun je beter nu al je overtocht bij P&O Ferries boeken en profiteren van een super korting op de nachtelijke overtocht Zeebrugge-Hull.

Een vakantie in Groot-Brittannië is altijd aantrekkelijk, misschien wel omdat het de meest ongewone dichtbij huis bestemming is. Het Verenigd Koninkrijk is inderdaad heel dichtbij en na een overtocht met P&O Ferries ben je toch in een gans andere wereld.

Groot-Brittannië heeft elke type reiziger wat te bieden en er is zoveel dat een reisprogramma meteen is gevuld. Wandelaars verkennen het indrukwekkende North York Moors National Park of het Peak District National Park. Zij die houden van steden trekken naar de prachtige vestingstad York of naar de trendy industrie metropolen (Leeds, Manchester, Liverpool) met hun musea en grote winkelcentra. Ook op culinair vlak kan Groot-Brittannië aangenaam verrassen en voor zij die houden van knusse gezelligheid is het the place to be, met zijn oude pubs, prachtige landhuizen met B&B en sfeervolle restaurants. P&O Ferries is de aangewezen partner om al dat moois te ontdekken, tijdens een tussendoor vakantie of voor een langer verblijf, met of zonder auto.

Het wordt dus Groot-Brittannië in 2016 en vroege boekers genieten bij P&O Ferries van vroegboekkorting :

Zeebrugge – Hull : 15 % korting als je een ticket en maaltijden samen boekt. Zonder maaltijden 10 % korting. Boeken voor 14 februari 2016 voor reizen vanaf 6 januari t.e.m. 30 december 2016. Prijzen vanaf € 129.

Info en reservaties: http://www.POferries.com telefoonummer: 028 085 020

Sfeerbeelden :

noord-engeland

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Informatie

Dit bericht is geplaatst op 15 december 2015 door in Engeland/Verenigd Koninkrijk.
%d bloggers liken dit: