dekriebelopreis

de travel reis blog van Christel 'De Kriebel' Bedert

What’s new in Londen?

Er zijn talloze redenen om er even tussenuit te knijpen naar Londen en 2016 goed in te zetten.

Zo vindt van 14 tot en met 17 januari 2016 de 1ste editie plaats van het lichtfestival Lumiere London. Internationale artiesten verlichten de straten en iconische gebouwen in de wijken West End en King’s Cross. Een vierdaagse ‘lichttherapie’ om de batterijen op te laden voor het nieuwe jaar en een kleurrijk Londen te ontdekken.

Januari is ook de gelegenheid voor shopaholics om van de koopjesgekte in de Britse hoofdstad te profiteren. Wie graag het kind in zich wil bovenhalen, kan dan weer terecht op de openluchtijsbaan in Canary Warf.

Van 20 tot en met 24 januari 2016 vindt de 28ste editie van de London Art Fair plaats. Kunstliefhebbers ontdekken er een selectie van de honderd meest interessante hedendaagse en moderne kunstgalerijen in het Verenigd Koninkrijk.

En om er te geraken…Eurostar zet 2016 in met 55.000 tickets naar Londen voor een kleine prijs naar Londen vanuit Brussel of Rijsel vanaf:
• € 34 enkele reis in Standard-reisklasse
• € 95 enkele reis in Standard Premier-reisklasse, de eerste klasse voor vrijetijdsreizigers. Zij kunnen genieten tijdschriften in de trein, een lichte maaltijd met drank en een stopcontact aan de zitplaats.

Reserveren kan tot en met 12 januari 2016 voor reizen vanaf 15 januari 2016 tot en met 23 maart 2016. Het voordeeltarief is te boeken via eurostar.com en in de andere verkooppunten van Eurostar.

(Actie onder voorwaarden. Raadpleeg de site of uw reisagent voor de details.)

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Informatie

Dit bericht was geplaatst op 5 januari 2016 door in Engeland/Verenigd Koninkrijk, ter zee en in de lucht - transport, Travelweetjes en getagd als , .
%d bloggers liken dit: