dekriebelopreis

de travel reis blog van Christel 'De Kriebel' Bedert

OP WHISKY MINICRUISE MET P&O FERRIES

Zin in een reis door de wereld van de single malt whisky? Maak dan met P&0 Ferries tijdens het voorjaar een onvergetelijke driedaagse minicruise van Zeebrugge naar Hull.

Met een whisky proeverij, zowel tijdens de heen- als de terugreis, wordt de overtocht naar Engeland nog aangenamer. Voeg daarbij dat je op zaterdag, na een rustgevende nacht in je cabine,
de gratis musea en het fantastische aquarium The Deep in Hull kunt bezoeken. Er valt in de havenstad ook heel wat te winkelen en wandelaars zullen ongetwijfeld de attractieve jachthaven opzoeken.
Op de Britse reissite Rough Guides staat de stad Hull op de 8ste plaats in de top tien van te bezoeken steden. Hull wordt in 2017, UK cultuurstad en naar aanleiding daarvan openen tal van nieuwe
zaken (hotels, pubs,…) nu al hun deuren.

De whisky tastings aan boord worden georganiseerd door het ‘P&O Ferries whisky-tasting team’ dat de deelnemers wegwijs maakt in de wereld van de single malt whisky. De leiding van het team
berust bij Filip J. Verleye die de meest exclusieve single malts uit whiskyland Schotland selecteert.
Naast whisky proeven kun je aan boord, tijdens de nachtovertocht, genieten van de bars met live entertainment en restaurants, van de bioscoop en de winkels.

Nu in ons land de alcoholhoudende dranken en in het bijzonder de sterke dranken, door de recente accijnsverhoging, duurder zijn geworden, is een whisky minicruise met
P&0 Ferries nóg interessanter. Aan boord van de ferry kun je de beste whisky’s kopen, aan super interessante prijzen. Je houdt er nog een mooi cadeau voor de thuisblijvers of voor jezelf aan over !

HomePageZEHU-Hero-xui700x397

Praktisch
De vertrekdata van de 3-daagse whisky minicruises van P&0 Ferries zijn 26 februari,
25 maart en 29 april. Afreis op vrijdagavond in Zeebrugge, terug in Zeebrugge op zondagochtend. Aangezien whisky tasting van alle tijden is, worden later in het jaar nog afreizen gepland.
Prijs all-in : € 199,50 per persoon (2 overnachtingen aan boord in binnenhut, 5-gangen diner buffet, ontbijt, whisky proeverij tijdens heen- en terugreis, bus transfer naar Hull en terug, Nederlandstalige begeleiding).
Boeken: tel. 02 808 50 20, http://www.poferries.com

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Informatie

Dit bericht is geplaatst op 21 januari 2016 door in Engeland/Verenigd Koninkrijk, Travelweetjes.
%d bloggers liken dit: