Appetite To Discover

de nieuwe benaming voor De Kriebel Op Reis blog van Christel Bedert

IJs met chocoladesaus revisited @ pop-up “Re-Belges”

Op reis in Brugge…

Christel Bedert

Ik woon naast een warme bakker dus ik ken de luxe van warme pistolets, vers gebakken brood en de geur van een boterkoek die net uit de oven komt. Zo verslavend dat ik sinds de komst van de warme bakker naast de deur drie jaar geleden ook een paar kilootjes bijgekomen ben. Maar geen nood. Ik heb mij sinds paar jaar het recht toegeëigend niet mager te moeten zijn. Ik mag dus niet alleen genieten van de geur van verse pistolets, ik heb ook het recht om ze te verorberen. Wat tussen haakjes niet wil zeggen dat ik mijn lichaam niet soigneer. Gestimuleerd door de Dochter ben ik na een periode van afwezigheid terug gekeerd naar Sportoase. Mijn onder de vetlaagje verstopte spiermassa wordt dus volop getraind en ik ben ook terug aan het lopen. Of joggen eigenlijk. Ik ga graag naar Sportoase. Ik denk dat iemand daar in Sportoase…

View original post 843 woorden meer

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Informatie

Dit bericht is geplaatst op 30 januari 2016 door in Travelweetjes.
%d bloggers liken dit: