dekriebelopreis

de travel reis blog van Christel 'De Kriebel' Bedert

Het Vakantiesalon van Brussel 4-8 feb 2016

Na het Vakantiesalon van Antwerpen open op 4 februari 2016 nu ook het – nog grotere – Vakantiesalon van Brussel.

Op het Vakantiesalon van Brussel in Brussels Expo ontdek je meer dan 60 landen, 800 bestemmingen en duizenden aanbiedingen voor familievakanties, vakanties alleen of met vrienden en dit – zo wordt mij vermeld – aan zeer aantrekkelijke prijzen. Gastland is Japan maar mijn interesse gaat vooral uit – trouwe lezers zullen nu niet verwonderd zijn – naar…Duitsland. Ziehier de promotalk van Germany Travel.

Puur natuur

Natuurgebieden vol biodiversiteit, adembenemend mooie, uiterst authentieke plaatsjes … Trek er te voet of per fiets op uit en laat je verrassen door de magische schoonheid van het Duitse landschap. Willkommen!

TE FIETS DOOR DUITSLAND!

Over de toppen van de Alpen, door uitgestrekte wijngaarden of langs eindeloze rivieren … met ruim 70 000 km fietspaden is Duitsland een echt paradijs voor toeristen op twee wielen. Bekijk het land vanuit fietsersperspectief! Bereid je reis voor en download de brochure : http://www.germany.travel

DE NATUURPARKEN:

Duitsland telt 104 natuurparken. De variatie aan landschappen is eindeloos: kustgebieden, rivieren, eilanden, wetlands, loof- en naaldwouden, zacht glooiende hellingen en steile bergpieken … Meer dan een kwart van het land is beschermde natuur! Wandel over de hoogvlakte van natuurpark Hoge Venen-Eifel – vooral aanbevolen in het voorjaar, wanneer er miljoenen narcissen staan te bloeien. Of ontdek het park Uckermarck met zijn 200 kristalheldere meren – een paradijs voor zwemmers…

DE BIOSFEERRESERVATEN :

De 15 UNESCO biosfeerreservaten hebben een bijzondere taak: ze zijn bedoeld om de harmonie tussen mens en natuur te bewaren. Afgelegen weilanden, traditionele dorpjes, romantische wijngaarden en schilderachtige boomgaarden … je voelt je er een met de natuur en met jezelf. Het Elbereservaat is een schitterend voorbeeld van zo’n gebied. De kronkelende rivier vormt er een uniek natuur- en cultuurlandschap met vlakten en witte zandstranden… Het Rhonreservaat dan weer is ideaal voor lucht- en watersportliefhebbers en voor wie graag naar de sterren staart.

Duitsland

DE NATIONALE PARKEN :

De beschermde natuur toont zich van haar beste kant in de 16 nationale parken van Duitsland. Ontdek de bergen bij Berchtesgaden – een sprookjeslandschap met groene bossen en schilderachtige bergmeren. Een bezoek aan dit oude natuurreservaat in de Alpen vormt zowel ‘s zomers als ‘s winters een ronduit idyllische ervaring. Ook het nationaal park Kellerwald-Edersee is een bijzondere vermelding waard. Liefhebbers van actie en watersport komen volledig aan hun trekken in dit stuk UNESCO Werelderfgoed in het middelgebergte met zijn uitgestrekte beukenbossen.

TIP –> Tijdens het Vakantiesalon zijn er ook twee andere beurzen te bezoeken: Zenith, de beurs voor de actieve 50+ plusser en Sports Fair, de sportbeurs. Eén ticket, drie beurzen. Have fun!

Praktische informatie

Het Vakantiesalon van Brussel vindt plaats van 4 tot 8 februari 2016 van 10u tot 18u in Brussel Expo.

Nocturne
Avond opening op vrijdag 5 februari tot 21u.

Toegangsprijs
De toegangsprijs bedraagt € 10 per persoon (gratis voor kinderen onder 12 jaar).
Klik hier en koop uw online kortingsticket aan € 5.

Goed nieuws: uw Vakantiesalon ticket geeft u dezelfde dag gratis toegang tot Zenith en Sports Fair (van 5 tot 7 februari).

Website
Vindt op http://www.vakantiesalon.eu alle informatie alsook de exposantenlijst zodat u uw bezoek terdege kan voorbereiden.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Informatie

Dit bericht was geplaatst op 1 februari 2016 door in Duitsland, Travelweetjes en getagd als , , .
%d bloggers liken dit: