dekriebelopreis

de travel reis blog van Christel 'De Kriebel' Bedert

Een wereld aan mogelijkheden in “Het groene hart van Europa”

Als ik me niet vergis, is dit de eerste keer dat hier iets over Luxemburg verschijnt. Ben er nochtans al vele keren geweest de voorbije 45 jaar en een beetje 🙂

Voor de vakantieganger die graag dicht bij huis blijft maar wel op zoek is naar natuur, cultuur, rust of een sportieve uitdaging, heeft NOVASOL haar aanbod in buurland Luxemburg, mede door de overname van specialist Letzeburg, flink uitgebreid.
De helft van de 520.000 inwoners woont in de hoofdstad Luxemburg en in enkele plaatsen in het zuiden. Dit betekent dat de mooiste vakantiegebieden, vooral in het noorden, dun bevolkt en rustig zijn. NOVASOL heeft een ruim aanbod aan vakantiehuizen in onder andere de Luxemburgse Ardennen en in de zuidelijke regio Müllerthal, ook wel Klein Zwitserland genoemd.
De Ardennen in het noorden van het land worden gekenmerkt door adembenemende landschappen, magnifieke kastelen en prachtige wandelroutes. Een bezoek in deze regio aan Clervaux is zeker de moeite waard. Hier schittert de grootste fotografische tentoonstelling ooit gerealiseerd “Family of the man”, samengesteld door Edward Steichen, in Château de Clervaux.
Luxemburgs Klein Zwitserland biedt tal van mogelijkheden voor een belevenisvolle vakantie. Wandelroutes met romantische beekdalen en uitzichten zijn er volop. Voor het hele gezin zijn onder andere de burchtruïnes van Beaufort en Larochette meer dan een bezoek waard. En vergeet voor een stukje historie niet de oudste stad van Luxemburg, Echternach, te bezoeken.
Door aanschaf van de Luxemburg Pas kan op een goedkope manier uitstekend gebruik gemaakt worden van het openbaar vervoer. Daarnaast biedt deze pas gratis toegang tot ongeveer 90 locaties.
Comfortabele accommodaties van 2 tot 6 personen zijn te boeken via NOVASOL Vakantiehuizen. Deze huizen zijn zeer vriendelijk geprijsd en bij velen huiseigenaren is een kort verblijf op verzoek mogelijk.
Het NOVASOL aanbod in Luxemburg: http://www.novasol.be/vakantiehuis/luxemburg/vakantiehuizen.html

Bij deze is dit hier ook eerste berichtgeving van onze nieuw KriebelOpReis-partner NOVASOL.

NOVASOL A/S en Dansommer a/s vormen samen de NOVASOL Groep met het hoofdkantoor gevestigd in Virum, Denemarken. De NOVASOL Groep heeft vestigingen in 14 Europese landen, inclusief 55 kantoren in Denemarken en door geheel Europa, met meer dan 1.500 medewerkers en freelancers in dienst. Met 40.000 vakantiehuizen in 29 Europese landen is de NOVASOL Groep de grootste Europese aanbieder van vakantiehuizen. In 2015 bood de NOVASOL Groep vakantiehuizen aan bijna 2 miljoen reizigers aan. NOVASOL en Dansommer zijn onderdeel van Wyndham Worldwide

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Informatie

Dit bericht is geplaatst op 6 maart 2016 door in Travelweetjes.
%d bloggers liken dit: