Appetite To Discover

de nieuwe benaming voor De Kriebel Op Reis blog van Christel Bedert

Reisvoornemens van British Airways helpen je op weg

ABTO (Association of Belgian Tour Operators) publiceerde onlangs een
studie waaruit bleek dat 80% van de Belgen de intentie heeft om dit jaar op vakantie te
gaan. Van die 6,2 miljoen mensen heeft meer dan 60% zijn vakantie nog niet geboekt. Er zijn
een heleboel redenen waarom reizigers hun reisplannen uitstellen. Met de lente in zicht is
dit het ideale moment om je plannen niet langer uit te stellen.

Neem al je vakantiedagen op!
Uit een studie van Project: Time Off blijkt, dat 4 op de 10 werknemers niet al hun vakantiedagen durven opnemen omdat ze denken te veel werk te hebben of omdat ze bang zijn om ongemotiveerd over te komen. Als ook jij deel uit maakt van deze groep zal de tweede bevinding van de studie je misschien op andere gedachten brengen: mensen die al hun vakantiedagen opnemen maken 6,5% meer kans op een promotie! Bovendien keer je na een ontspannen vakantie 31% gelukkiger terug naar je werk. Waarop wacht je dus nog? Ga er even volledig tussen uit, ergens waar je geen internettoegang en GSM-bereik hebt. Stop met elk moment van je vakantie te documenteren op Instagram, maar leg de mooie momenten vast op een old-school foto. Een ideaal souvenir om na je vakantie op je bureau te plaatsen als herinnering aan je vakantie en als inspiratie voor je volgende reis!

5 suggesties die je op weg helpen
Stop talking about your bucket list!
Vat de koe bij de horens en bezoek in 2016 minstens één van de bestemmingen op je ‘mustsee lijst’. Of het nu is om je horizon te verbreden, of een excuus om je Hawaïhemd nog eens boven te halen… Het wordt tijd om ook echt iets met je Bucketlist te doen!

British Airways has placed an order for 12 Airbus A380 and 24 Boeing 787 aircraft with options for a further seven Airbus A380s and18 Boeing 787s. Both aircraft types will be powered by Rolls-Royce engines. Picture shows: Boeing 787 in BA livery.

British Airways has placed an order for 12 Airbus A380 and 24 Boeing 787 aircraft with options for a further seven Airbus A380s and18 Boeing 787s. Both aircraft types will be powered by Rolls-Royce engines. Picture shows: Boeing 787 in BA livery.

Laat vliegangst je niet aan de grond houden!
Speciale programma’s zoals bijvoorbeeld ‘Flying with Confidence’ hebben al heel verschillende mensen, van kleuters tot bedrijfsleiders, geholpen hun vliegangst te overwinnen. Laat je vliegangst dus niet langer in de weg staan van jouw strandvakantie!

Stel jezelf open voor nieuwe ervaringen
De leukste ervaringen doe je vaak op wanneer je verandering toelaat. Kom uit je comfort zone en laat je verrassen door nieuwe bestemmingen. – British Airways vliegt vanaf mei dit jaar bijvoorbeeld naar San José, Californië! Boek geen halfpension, maar eet waar de locals eten, sla een babbeltje met een vreemde, ga op pad zonder kaart en laat jezelf toe om eens hopeloos verloren te lopen in de straten van een nieuwe, boeiende stad.

Combineer werk en vrije tijd
Als je je volgende business trip met enkele dagen kan verlengen – grijp dan je kans! Vlieg als
het werk gedaan is niet onmiddellijk naar huis, maar doe eerst aan sightseeing. Combineer het
nuttige met het aangename!

Maak gebruik van getrouwheidsprogramma’s
Als je vaak moet reizen voor je job, word dan zeker lid van een loyaliteitsprogramma zoals de British Airways Executive Club of On Business, en verzamel punten om in te ruilen tegen upgrades of zelfs vakantievluchten.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Informatie

Dit bericht was geplaatst op 6 maart 2016 door in Ter land, ter zee en in de lucht - transport en getagd als .
%d bloggers liken dit: