dekriebelopreis

de travel reis blog van Christel 'De Kriebel' Bedert

REISPLEZIER IN DE SEARENA : TRAVELWORLD & GLOBAL TRAVEL VERVOEGEN SITE

Reisorganisatoren Travelworld en Global Travel maken vanaf dit najaar het mooie weer op de site van Searena Shoppingcenter.
Daar vervoegen ze bekende buren zoals Mediamarkt, Delhaize, Basic Fit en BC Telenet Oostende.

searena

Travelworld & Global Travel zullen een prachtig hoekpand van maar liefst 375m² betrekken, dewelke momenteel nog ingepalmd wordt door de sportwinkel Sports Direct.
Travelworld & Global Travel zijn familiebedrijven pur sang, eigendom van broer en zus Lieven en Annelies Bossaert. Zij namen het bedrijf in 2014 volledig over van moeder Carine Vens, die in 1996 de deuren van haar reiskantoor opende in de Vlaanderenstraat 29.
Daar is het bedrijf 20 jaar later nog steeds gevestigd. In die jaren bouwden zowel Travelworld als Global Travel een stevige reputatie op en zetten ze een sterke groei neer.

Reiskantoor Global Travel biedt een ruime waaier reisproducten aan, gaande van cruises over rondreizen tot strandvakanties. U vindt er producten van meer dan 100 reisorganisatoren en rederijen. Global Travel is bekend omwille van haar sterke maatwerk en kantoorhoofd Valerie Peeters wist zich enkele jaren terug nog te kronen tot de beste reisagent van Vlaanderen.
Touroperator Travelworld is dan weer een echte Verre Reizen specialist. De TO biedt meer dan 45 exotische droomoorden aan, gaande van Azië over de Caraïben tot het Midden-Oosten en Afrika. Het merk werd eind de jaren ’80 opgericht en kende vooral de laatste jaren een exponentiële groei, met een verdubbeling van de omzet in de laatste 5 jaar tot gevolg. Het Travelworld aanbod wordt verdeeld in meer dan 1200 reisagentschappen, verspreid over het ganse land. Travelworld werd de afgelopen drie jaar telkens verkozen tot dé #1 Verre Reizen specialist van België op de prestigieuze Travel Awards. General Manager Lieven Bossaert werd daar eind 2015 ook nog verkozen tot beste jonge reisprofessional. Tenslotte werd Travelworld eerder dit jaar nog genomineerd als “Onderneming Van Het Jaar” tijdens Ondernemend Oostende.

Op het hoofdkantoor van Global Travel & Travelworld zijn momenteel 10 mensen fulltime werkzaam, aangevuld met een aantal freelance werkkrachten. Dringend nood aan extra ruimte dus en daar leent de Searena site zich uitstekend voor. Bovendien zijn er nog extra troeven zoals de vlotte bereikbaarheid, de goeie visibiliteit en de gratis parking. Recent werd nog eens 1,2 miljoen euro in het complex geïnvesteerd en kwamen nieuwe bedrijven als Mind Your Body en Infraligne naar de site. Volgend jaar start over de Searena ook de bouw van het nieuwe zwembad en natuurlijk ligt ook het voetbalstadion vlak naast de deur.

travelworld

Travelworld & Global Travel kiezen dus volop voor de toekomst en verwelkomen u graag vanaf deze nazomer in hun nieuwe kantoren.
Travel your dreams, vanaf dit najaar in Searena Oostende.

Voor meer info over Global Travel :
http://www.globaltravel.be
Voor meer info over Travelworld :
http://www.travelworld.be (nieuwe website in mei) – http://www.facebook.com/travelworldbelgium

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Informatie

Dit bericht was geplaatst op 21 maart 2016 door in België en getagd als , , , .
%d bloggers liken dit: