Appetite To Discover

de nieuwe benaming voor De Kriebel Op Reis blog van Christel Bedert

Seabourn maakt ontwerpdetails van ‘The Retreat’ aan boord van Seabourn Encore bekend

Seabourn heeft ontwerpdetails en beelden van ‘The Retreat’ bekend gemaakt. Dit is het ontspanningsoord op Seabourn Encore, het allernieuwste schip van de rederij dat komende december haar debuut maakt. Gelegen op dek 12, wordt ‘The Retreat’ uitgerust met bijzondere details en moderne elementen om de ultieme serene ruimte te creëren.
Een rustige setting onder een overkapping in karakteristieke bloemvorm zorgt voor bescherming van zon en wind voor de gasten. ‘The Retreat’ huisvest 15 privé cabanas ingericht als luxe individuele huiskamers opgesteld in een cirkelvorm. Iedere cabana beschikt over een grote HD flatscreen televisie en een koelkast gevuld met een persoonlijke selectie aan drankjes. Een extra Spa Treatment cabana is ook beschikbaar voor gasten die graag een persoonlijke spa behandeling willen.

seabourn

“’The Retreat’ is de perfecte omgeving voor gasten om vanuit hun eigen privé cabana of in de gezamenlijke ruimte, pure ontspanning te ervaren,” aldus Chris Prelog, Seabourn Vice President Hotel Operations. “Als een perfect dagje uit op het dak is ‘The Retreat’ absoluut één van de meest populaire attracties aan boord van onze schepen”.
‘The Retreat’ is gelegen bij een centrale whirlpool en biedt hierdoor gemakkelijke toegang tot het water met aangename temperatuur. Tot 28 gasten kunnen genieten van comfortabele ligbedden, zitten aan de bar of een tafel voor een glas champagne of een cocktail bereid door een speciaal opgeleide Seabourn cocktailshaker of genieten van een selectie gezonde snacks van de spa menukaart. Andere faciliteiten die worden geboden zijn manden vers fruit, vooraanstaande zonnebrand lotions, Evian nevelspray, zachte handdoeken en persoonlijke badjassen terwijl een speciale Retreat Concierge aanwezig is om te zorgen voor de wensen van de gasten.
De cabanas in ‘The Retreat’ zijn dagelijks toegankelijk en kunnen voor een hele dag gereserveerd worden via de Guest Service Specialists bij het Seabourn Square. Tarieven beginnen bij €315 per koppel per dag.
De tussen 2009 en 2011 geïntroduceerde uitgebreide en innovatieve faciliteiten binnen de Odyssey-klasse cruiseschepen, bracht een revolutie teweeg binnen het ultra luxe cruise segment. Seabourn Encore zorgt voor een verdere uitbreiding van deze bekroonde en veelgeprezen klasse. Seabourn Encore borduurt voort op het hoge aantal m2 per gast ratio die zorgt voor een hoge persoonlijke service. Een zusterschip, Seabourn Ovation, wordt in 2018 aan de vloot toegevoegd.

Seabourn Encore, ontworpen door hospitality design icoon Adam D. Tihany, zal beschikken over moderne ontwerpelementen en innovaties in overeenstemming met de rederij haar reputatie van ingetogen elegantie. Het 40.350-GRT grote schip wordt uitgerust met een extra dek en nieuwe uitgebreide gemeenschappelijke ruimtes en zal naar verwachting, op basis van tweepersoons bezetting, 600 gasten kunnen vervoeren. Daarnaast beschikt elke suite over een eigen balkon.

Via de minisite http://encore.seabourn.com blijft Seabourn beelden en updates over de Seabourn Encore onthullen. Deze minisite geeft een kijkje in de meest bijzondere Seabourn lancering in jaren en bevat beelden, details en nieuws over de voortgang van het schip inclusief ‘zonsondergangen tot de lancering’. Aanvullende details worden voortdurend op deze site bekend gemaakt.

Meer informatie: encore.seabourn.com en http://www.seabourn.com

# # #

Voor reserveringen neem contact op met uw reisagent.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Informatie

Dit bericht was geplaatst op 21 maart 2016 door in Cruises en getagd als .
%d bloggers liken dit: