Appetite To Discover

de nieuwe benaming voor De Kriebel Op Reis blog van Christel Bedert

NOVASOL breidt aanbod in Zwitserland sterk uit

Ruim 70 nieuwe vakantiehuizen en chalets in Zwitserland worden verhuurd via NOVASOL. Een grote hoeveelheid van dit nieuwe aanbod ligt in het skigebied Les Quattre Vallées.

Voor zowel beginners als voor gevorderden is Les Quattre Vallées een perfect wintersportgebied, maar deze omgeving is ook zeker geschikt voor een heerlijke Alpenzomer. De nieuwe chalets en vakantiehuizen variëren van 2 tot 5 sterren accommodaties geschikt voor 2 tot 16 personen. Voor 98 procent van het Zwitserse product geldt dat all-inclusive is. Dat wil zeggen dat er geen extra kosten worden gerekend voor de eindschoonmaak, bedlinnen, handdoeken, kinderbedden of huisdieren.

Frans Schoon, Directeur Benelux, vertelt enthousiast: “Ik ben enorm blij dat we in korte tijd veel nieuwe huiseigenaren hebben gevonden die hun woning exclusief bij ons willen verhuren en dat zullen er nog veel meer worden. De vakantiehuizen staan al online voor het nieuwe kalenderjaar en de eerste boekingen stromen binnen!”
Met meer dan 40.000 vakantiehuizen in 29 verschillende landen in Europa, heeft NOVASOL een leidende positie in Europa binnen haar branche. Om dit zo te houden, wordt er hard aan gewerkt het aanbod te blijven uitbreiden. Naast de uitbreiding in Zwitserland zal er in 2016 ook een flinke uitbreiding komen van het aanbod in Finland. Deze eerste nieuwe vakantiehuizen in dit onbekendere Scandinavisch land staan intussen ook online.

Voor brochures en boekingen kunt u terecht bij:
NOVASOL Vakantiehuizen
Tel.: 03 322 04 04
E: novasol@novasol.be
W: http://www.novasol.be

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Informatie

Dit bericht was geplaatst op 23 maart 2016 door in logement, Novasol, Wintersport en Winterpret, Zwitserland en getagd als , .
%d bloggers liken dit: