Appetite To Discover

de nieuwe benaming voor De Kriebel Op Reis blog van Christel Bedert

Ook SAS herneemt activiteiten op Brussels Airport

Luchtvaartmaatschappij Scandinavian Airlines hervat sinds 6 april haar activiteiten op Brussels Airport en dit aan 20% van de normale capaciteit. Concreet betekent dit dat SAS twee namiddagvluchten uitvoert: een van/naar Kopenhagen en een van/naar Stockholm Arlanda en dit op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en zondag. Vanuit Liège Airport wordt er ook een nieuwe ochtendvlucht van/naar Kopenhagen uitgerold, alle dagen behalve tijdens het weekend. Een herziening van de tijdslots voor de maand mei zal mid april plaatsvinden. Passagiers worden met aandrang gevraagd online in te checken en hun boardingpass op voorhand af te drukken en mee te brengen naar de luchthaven. Wie reist vanuit Brussels Airport dient 2u op voorhand aanwezig te zijn, voor wie vanuit Liège Airport vertrekt is dit 2u30. Voor de laatste updates kan men de websites van Brussels en Liège Airport raadplegen, alsook www.flysas.be

stockholm-streamer

Het nieuwe vluchtschema van Scandinavian Airlines gaat in op woensdag 6 april en loopt tot zondag 1 mei. Concreet zullen in deze periode volgende vluchten uitgevoerd worden:

sas

 

Voor de vluchten van en naar Brussel zal SAS een groter type toestel (Airbus A321 of Boeing B737-800) inzetten om de capaciteit op te drijven. De vluchten van/naar Luik worden uitgevoerd met een Airbus A320.

Daarnaast bekijkt SAS of het nodig is om de capaciteit op de routes vanuit Amsterdam-Schiphol en Parijs CDG uit te breiden.

 

Om het proces op de luchthaven te versnellen en rekening houdend met de verstrengde veiligheidsvoorschriften vraagt SAS haar reizigers met aandrang om op voorhand online in te checken, hun boarding pass af te drukken en deze samen met hun identiteitsdocumenten mee te brengen naar de luchthaven. Een mobiele boardingpass wordt momenteel niet aanvaard als een geldige instapkaart. Daarnaast dienen minderjarigen steeds begeleid te worden door een volwassene en zijn huisdieren niet toegelaten.

Voor meer informatie en de laatste updates kan je op volgende websites terecht:

–       http://www.liegeairport.com/home –       https://www.brusselsairport2203.be –       http://www.flysas.be

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: