Appetite To Discover

de nieuwe benaming voor De Kriebel Op Reis blog van Christel Bedert

SEABOURN ONTHULT ‘SIGNATURE’ RESTAURANT ‘THE GRILL BY THOMAS KELLER’

Luxecruisemaatschappij Seabourn heeft het eerste beeld vrijgegeven van haar nieuwe signature restaurant: The Grill by Thomas Keller, dat in mei 2016 aan boord van het schip Seabourn Quest wordt gelanceerd en dat verfijnde gerechten zal serveren. Het menu en het interieur zijn geïnspireerd op het klassieke Amerikaanse eethuis. The Grill is het resultaat van een exclusieve samenwerking voor Seabourn tussen driesterren Michelinchef Thomas Keller en topontwerper Adam D. Tihany.

“We zijn blij dat we konden rekenen op onze partner Chef Keller om onze gasten een subliem diner te bieden tijdens hun reis met Seabourn,” zegt Richard Meadows, President bij Seabourn. “The Grill by Thomas Keller, dat een nagelnieuw interieur kreeg van Adam D. Tihany, zal onze reeds bekroonde keuken naar nieuwe hoogtes brengen.” 

The Grill by Thomas Keller


Het nieuwe signature restaurant zal op elk Seabournschip te vinden zijn, ook op het allernieuwste, Seabourn Encore, waarvan de lancering gepland is voor komende december. Restaurant 2 aan boord van de huidige vloot wordt dus ingeruild voor The Grill by Thomas Keller. De ruimtes worden volledig gerestyled, te beginnen met Seabourn Quest in april, gevolgd door Seabourn Sojourn en Seabourn Odyssey tijdens regelmatig geplande droogdokperiodes. Op Seabourn Ovation zal The Grill by Thomas Keller al vanaf de ingebruikname in de lente van 2018 beschikbaar zijn.

Dankzij het sfeervolle interieur, ontworpen door Adam D. Tihany, kunnen de gasten tijdens hun diner nóg meer genieten. In The Grill beleven ze een unieke ervaring in een intieme omgeving met een stijlvolle, warme touch. Op de schepen van de Odyssey-klasse wordt het design gekenmerkt door gebogen lijnen, die ook in de luxueuze lederen banken en draaibare stoelen met bruin leder terug te vinden zijn. De houten versieringen in boogvorm in het plafond verwijzen naar een luxejacht. De bar is een combinatie van een metalen net met bovenaan elegant smaragdgroen marmer. 

Chef Thomas Keller is een visionair in zijn vak en de innovatieve kracht achter The French Laundry in Yountville (Californië) en Per Se in New York. Het partnership tussen Chef Thomas Keller en Seabourn ving aan in 2015 en getuigt van het engagement van de luxecruisemaatschappij om haar gasten buitengewone ervaringen te bieden. Gasten van The Grill by Thomas Keller worden getrakteerd op een tijdloos menu met verse producten van ambachtelijke leveranciers, zoals Caesarsalade en ijscoupes die aan tafel worden bereid en tal van andere favorieten van fijnproevers, bv. kreeft Thermidor en romige spinazie, die à la carte verkrijgbaar zijn.

The Grill by Thomas Keller is dagelijks open op alle Seabournschepen. Gasten kunnen hun diner vooraf online reserveren vanaf april 2016 voor cruises in mei op Seabourn Quest. Aangezien Seabourn all-in tarieven aanbiedt, is er geen toeslag om in The Grill te dineren.

Voor meer informatie over de vloot van Seabourn of het wereldwijde cruiseaanbod van Seabourn, kunt u contact opnemen met een professionele reisadviseur of surfen naar www.seabourn.com.

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Informatie

Dit bericht was geplaatst op 5 april 2016 door in Cruises, Travelweetjes en getagd als , , .
%d bloggers liken dit: