Appetite To Discover

de nieuwe benaming voor De Kriebel Op Reis blog van Christel Bedert

Brussels Airlines vliegt naar Toronto

Sinds donderdag 7 april vliegt Brussels Airlines vijf keer per week naar Toronto. Toronto’s Pearson Airport is de eerste Canadese bestemming in het netwerk van Brussels Airlines en een perfecte luchthaven om door te reizen naar talrijke andere bestemmingen in Canada en de States.

Met vlucht SN551 brengt Brussels Airlines vandaag haar nieuwe lijnverbinding tussen de Europese hoofdstad en Toronto tot stand. De inaugurale vlucht was oorspronkelijk gepland tijdens het paasweekend maar kon door de sluiting van Brussels Airport niet doorgaan.

Met Toronto voegt Brussels Airlines het economische zakencentrum van Canada aan haar netwerk toe. Talrijke Canadese bedrijven hebben hun hoofdzetel in de stad of in de regio. Daarnaast is Toronto ook een groeiende toeristische trekpleister en de perfecte uitvalsbasis om de wereldberoemde Niagara Falls te bezoeken.

Vijf keer per week vliegt de Belgische maatschappij tussen Brussels Airport en Toronto. Vluchtdagen zijn dinsdag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag. De vluchten vertrekken telkens in de voormiddag vanuit Brussels Airport en in de vooravond vanuit Toronto.

Brussels Airlines A330

Overstapmogelijkheden

Dankzij de nauwe samenwerking met partners Air Canada en United kunnen Brussels Airlines klanten via Toronto ook vlot doorreizen naar talrijke andere bestemmingen in Canada  (Ottawa, Edmonton, Halifax, Quebec, Vancouver, Montreal Metropolitan Airport en St John’s) en de Verenigde Staten (Miami, San Francisco, Los Angeles, Houston, Denver, Detroit, Seattle).

Alle vluchten worden uitgevoerd met Airbus A330 vliegtuigen met Business en Economy Class. Brussels Airlines Cargo biedt ook cargoruimte aan op de route.

Lees ook: Brussels Airlines herneemt stap voor stap vluchten vanuit Brussels Airport

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: