Appetite To Discover

de nieuwe benaming voor De Kriebel Op Reis blog van Christel Bedert

NOVASOL speelt in op groeiende vraag vakantiehuizen Denemarken

De vraag naar vakantiehuizen in Denemarken blijft maar stijgen. Vooral het hoogseizoen wordt steeds populairder bij Belgische gezinnen. Bij voorkeur brengt men deze vakanties door in een vakantiehuis in Denemarken. Om verder in te spelen op deze trend heeft NOVASOL besloten om op korte termijn 4 extra servicekantoren in Denemarken te openen.

Novasol Denemarken

Het vooropstaande doel is voornamelijk om de service naar gasten en huiseigenaren verder te optimaliseren. Op 5 maart jl. werd het eerste nieuwe servicekantoor in Henne Strand geopend. Nog voordat het hoogseizoen van start gaat, zullen extra kantoren in Kramnitze, Øster Hurup en Juelsminde hun deuren openen. In totaal beschikt NOVASOL na de uitbreiding over 25 eigen servicekantoren verspreid over geheel Denemarken. De servicekantoren zijn het lokale aanspreekpunt van de organisatie richting gast en verhurende eigenaar. Dit alles om, geheel binnen de filosofie van NOVASOL, dicht bij de gast te kunnen zijn.

Denemarken is door een relatief korte reisafstand, aantrekkelijke prijzen, gastvrije bevolking en bijvoorbeeld een bezoek aan LEGOLAND of het bruisende Kopenhagen voor steeds meer Belgen een aantrekkelijke vakantiebestemming geworden. NOVASOL heeft in haar brede Europese aanbod ruim 10.000 vakantiehuizen in het thuisland Denemarken in de verhuur en samen met heeft met 50 jaar ervaring een stevige reputatie opgebouwd. Opvallend is de toenemende vraag vanuit de Belgische consument naar vakantiehuizen voorzien van sauna en/of whirlpool. Ook de grotere vakantiehuizen voorzien van extra luxe mogen zich in een stijgende populariteit verheugen.

NOVASOL heeft een speciale brochure met haar aanbod in Denemarken die bij de meeste reisbureaus of rechtstreeks via NOVASOL te verkrijgen is. Verneem meer via: www.novasol.be

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Informatie

Dit bericht was geplaatst op 17 april 2016 door in logement, Novasol, Scandinavië, Travelweetjes en getagd als , , .
%d bloggers liken dit: