Appetite To Discover

de nieuwe benaming voor De Kriebel Op Reis blog van Christel Bedert

Snel over de Oostzee naar Scandinavië

Tussen de vele mails die mijn mailbox rijk is, deze tip van Scandlines ontdekt:

Ferrymaatschappij Scandlines heeft haar prijsniveau aantrekkelijker gemaakt. De korte vaarroutes over de Oostzee brengen stedentrippers en natuurliefhebbers naar interessante bestemmingen in Scandinavië. In het hoogseizoen kost het Economy-ticket op de vaarroute Puttgarden–Rødby en Rostock–Gedser gemiddeld EUR 67,-.

Met de schepen van Scandlines bereik je comfortabel en snel je vakantiebestemming in Zweden of Denemarken. Zo duurt een overtocht naar Denemarken via de vaarroute Puttgarden–Rødby slechts 45 minuten. Met het Scandlines ‘Øresund-ticket’ reizen stedentrippers eenvoudig naar Kopenhagen of Malmö. Een ideale stedentrip voor de meivakantie. Dit Economy-combinatieticket is in het hoogseizoen verkrijgbaar vanaf EUR 108,-, ongeacht of men vanuit de Duitse steden Puttgarden of Rostock vertrekt. Het ‘Sweden-ticket’ combineert de vaarroutes Puttgarden-Rødby en Rostock-Gedser met de verbinding Helsingør-Helsingborg en is in het Economy-tarief in het hoogseizoen ook vanaf EUR 108,- verkrijgbaar. Bovengenoemde tarieven gelden voor maximaal 9 personen en auto’s niet langer dan 6 meter.

Deense Riviera
Ook voor natuur- en strandliefhebbers zijn de veerdiensten van Scandlines een goede keuze. Zo liggen de kalkgrotten van Faxe, een oud koraalrif, op slechts op een uur rijden van Gedser. Een must-visit zijn de imposante kalkrotsen van Møn, die vakantiegangers onderweg naar Faxe kunnen bezoeken. Wie van strand en zee houdt, is aan de Deense Riviera in het noorden van het eiland Seeland, aan het goede adres. Hier vindt men langs de 230 kilometer lange kust, prachtige stranden. Ideaal om te relaxen en de Scandinavische levensstijl te ervaren.

Met Scandlines begint de vakantie direct aan boord. Op het zonnedek genieten passagiers van de frisse lucht. Aan boord kan er naar hartenlust worden gewinkeld, bestellen gasten een Starbucks koffie of genieten zij van Scandinavische lekkernijen.

Voor meer informatie en boekingen: www.scandlines.nl. Tickets zijn online te koop zonder bijkomende kosten. Voor reserveringen via het Scandlines Service-Center (tel. +49 (0)381 77 88 77 66) of direct in de haven wordt € 5 reserveringskosten berekend.

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Informatie

Dit bericht was geplaatst op 3 mei 2016 door in Scandinavië en getagd als , .
%d bloggers liken dit: