dekriebelopreis

de travel reis blog van Christel 'De Kriebel' Bedert

Liege Airport vast in het zadel voor de Olympische Spelen!

Op 3 mei 2016 heeft Liege Airport een nieuwe infrastructuur ingewijd – de HORSE INN – om heel zijn dienstverlening voor paardenvervoer te vervolmaken. De vraag naar een speciale rust- en laadplaats voor paarden is reëel en zal nog toenemen.

Horse inn2

De HORSE INN moet niet enkel dienen voor paarden die per vliegtuig reizen, maar ook voor het opvangen van degene die langs de weg worden vervoerd. Het gaat om een investering van 2,6 miljoen euro.

Om deze gespecialiseerde sector te ontwikkelen, omringt Liege Airport zich met befaamde deskundigen. Grégory Wathelet, de Belgische nr. 1 en Europese vice-kampioen jumping, wordt voortaan gesteund door de luchthaven, waaraan hij meer internationale bekendheid zal geven. Anderzijds wordt de heer Félix-Marie Brasseur, tweevoudig individueel wereldkampioen vierspan, Ambassadeur van de HORSE INN.

Liege Airport is dus helemaal klaar om de beste paarden in te schepen voor de Olympische Spelen van Rio.

Er werd een speciaal logo voor de HORSE INN ontworpen en op de nieuwe website over paardenvervoer kunnen zowel vakmensen als het grote publiek kennismaken met de wereld van de topruitersport (http://www.horse-inn-liege.com/).

054

 

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Informatie

Dit bericht was geplaatst op 4 mei 2016 door in België, ter zee en in de lucht - transport, Travelweetjes en getagd als , , , .
%d bloggers liken dit: