Appetite To Discover

de nieuwe benaming voor De Kriebel Op Reis blog van Christel Bedert

Paradijselijke eilanden in de Middellandse zee

Moment van schrijven: ergens tussen het Hemelvaart- en het Pinksterweekend. Plaats: @home @Knokke-Heist. Onze Belgische kust – inclusief zijn bewoners en bezoekers – hebben de voorbije dagen intens genoten van een zalig zomerweekend. Vandaag is het hier al opnieuw ietsje frisser, hélas. Daarom, als u zin hebt om dit zonnige zomergevoel wat langer vast te houden, hier deze verblijftips, u en mij aangeboden door NOVASOL. Hun place to stay: enkele Paradijselijke eilanden in de Middellandse zee. Enjoy!

 

Vakantiehuizen op Sardinië en Sicilië

Onthaasten en genieten van rust in een sfeer buiten de massa en druk bewandelde toeristische paden. Terug naar de individualiteit en genieten van optimale privacy en vrijheid tijdens uw vakantie. NOVASOL biedt u die mogelijkheid. Tijdens uw vakantie in een vakantiehuis of –villa komt u volledig tot rust. Ook wanneer u in gezelschap reist, vindt u in een vakantiehuis altijd wel een plekje voor uzelf. De vakantiehuizen van NOVASOL met privézwembad zijn daar het ultieme voorbeeld van.

 

Afwisselend Sicilië De heldere zee rond het eiland Sicilië is werkelijk schitterend. Sicilië is een eiland vol kunst en cultuur en tevens een waar paradijs voor natuurliefhebbers. Sicilië is het grootste eiland gelegen in de Middellandse zee. In het oosten bevindt zich de Etna, de nog actieve vulkaan die een bezoek meer dan waard is. Op het eiland verspreiden zich de geuren van de mooie sinaasappel-, citroen- en amandelbomen. Het gehele jaar door geniet u van Mediterrane temperaturen op het eiland en in de zomer stijgt de temperatuur van het zeewater tot ongeveer 25 graden Celsius.

Sicilië biedt veel variatie, wat redelijk uniek is voor een eiland. De zee en de bergen bevinden zich op korte afstand van elkaar, waardoor u op een dag kunt genieten van de zon, het strand en een bergwandeling kunt maken. Op Sicilië kunt u ook uitstekend windsurfen en andere watersporten beoefenen, zoals duiken of waterskiën. Bij San Vito Lo Capo zijn indrukwekkende kalsteengrotten gelegen, welke populair zijn onder klimmers uit Europa.

Wonderschoon Sardinië In het noorden van het prachtige eiland Sicilië ligt het aantrekkelijke kustgebied Costa Smeralda. U treft hier prachtige zandstranden, een heldere zee en schitterende grotten. In het binnenland treft u schitterende natuur op Sardinië, in het bijzonder in het nationaal park Gennargentu. Er bevinden zich hier onder andere steenoude eikenbomen.

Voor een prachtige wandeling kunt u kiezen om af te reizen naar de berg Punta La Marmora. Hier ligt tevens een van de diepste kloven van Europa, Gola di Gorropu. Hier kunt u een fantastische wandeling maken van 7 kilometer. In de buurt van de bezienswaardige stad Cagliari ligt een lagune, Stagno di Molentargius, een beschermd natuurgebied, belangrijke voor Zuid-Europese vogels zoals de roze flamingo. Verder treft u overal op het eiland Nuraghi, naar schatting zo’n 6500 bijzondere eeuwenoude torens. Deze zijn niet weg te denken uit het landschap van dit prachtige Italiaanse eiland.

 

Vind u ideale vakantiehuis op Sicilië of Sardinië

Op de website van NOVASOL zoekt u gemakkelijk naar een vakantiehuis dat voldoet aan uw wensen. De zoekmachine biedt de mogelijkheid specifiek te zoeken en laat bovendien direct de beschikbaarheid van de huizen en villa’s zien. Daarna maakt u eenvoudig een online boeking. Vanzelfsprekend helpen de medewerkers van NOVASOL u graag met professioneel advies of een voorstel-op-maat.

NOVASOL Vakantiehuizen Ruim 40.000 vakantiehuizen in geheel Europa Tel: (03) 322 04 04

www.novasol.be

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Informatie

Dit bericht was geplaatst op 10 mei 2016 door in logement, Novasol, Travelweetjes en getagd als , , , , .
%d bloggers liken dit: