dekriebelopreis

de travel reis blog van Christel 'De Kriebel' Bedert

Ook Kroatië, land van 1000 eilanden, krijgt een sequel…

Af en toe houd ik er een nachtmerrie aan over – de voorlaatste aflevering van seizoen 5 heb ik zo goed als integraal doorgespoeld – en toch krijg ik niet genoeg van mijn Game of Thrones verslaving. En zoals alle verslavingen is ook deze eentje die zijn tentakels uitzet, zich vastplakt tot in het diepste van uw vezels om u zo overal mee heen te sleuren. De Games of Thrones bracht mij paar reiskriebels terug in gedachten naar Kroatië waar de locatieopnames van de Game plaats vinden. De blogpost werd uitgebreid gelezen en gedeeld, waarvoor dank. Vandaag keren we in gedachten nog even naar Kroatië terug. NOVASOL zocht er een aantal leuke slaapadresjes voor ons uit en neemt ons daarvoor mee naar een van de vele eilanden. Met een beetje chance vaart Jon Snow ergens met ons mee. Geniet alvast mee van dit voorproefje:

Kroatië, land van de 1.000 eilanden

Kroatië wordt ook het land van de 1.000 eilanden genoemd. Dit klopt niet precies want in Kroatië zijn zelfs meer dan 1.200 eilanden te vinden. Ieder eiland is een waar paradijs met prachtige baaien en stranden. Op een groot deel van de bewoonde eilanden geniet u in een NOVASOL vakantiehuis van een zonnige en ontspannen vakantie.

De heldere zee en de warmte van de zon zijn erg uitnodigend. Al in het voorjaar zijn de temperaturen aangenaam. Aan de kust treft u een fijne bries, die zelden afwezig is. U zult verrast zijn door de ‚Bora‘, een sterke en frisse noordoostelijke windstroming. Deze zorgt voor veel zuurstof in de lucht, waardoor u zich goed voelt. De wind komt uit de bergen en brengt droog en koel weer mee, zeer welkom tijdens de warmere periodes in het jaar. De wind zorgt er tevens voor dat de geur van naaldbomen, lavendel, salie en rozemarijn overal aanwezig is. Direct bij aankomst zult u deze heerlijke geur zeker herkennen.

De lokale bevolking aan de kust van Kroatië is overal aanwezig. Over het algemeen zijn de heren charmeurs en de dames lachen hier hardop. De Kroaten zijn vooral heel gastvrij. Tijdens uw vakantie in Kroatië komt u niets tekort. De meeste huiseigenaren heten u welkom met grappa, wijn of vruchtensap en laten u proeven van plaatselijke lekkernijen.

Lange stranden, levendige kustgebieden, uitgestrekte bossen en schitterende baaien maken van Kroatië een populair vakantieland. In het westen van Kroatië vindt u een afwisselend kustgebied met een totale lengte van bijna 6.000 km.

In Kroatië geniet u in een ongedwongen sfeer van de gastvrijheid en de schoonheid van de natuur.

 

Vindt uw ideale vakantiehuis in Kroatië

NOVASOL heeft meer dan 10.000 vakantiehuizen te huur in Kroatië. Op de website van NOVASOL zoekt u gemakkelijk naar een vakantiehuis dat voldoet aan uw wensen. De zoekmachine biedt de mogelijkheid specifiek te zoeken en laat bovendien direct de beschikbaarheid van de huizen en villa’s zien. Daarna maakt u eenvoudig een online boeking. Vanzelfsprekend helpen de medewerkers van NOVASOL u graag met professioneel advies of een voorstel-op-maat.

NOVASOL Vakantiehuizen Ruim 40.000 vakantiehuizen in geheel Europa Tel: (03) 322 04 04

www.novasol.be

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Informatie

Dit bericht was geplaatst op 7 juni 2016 door in logement, Novasol, Travelweetjes en getagd als , .
%d bloggers liken dit: