dekriebelopreis

de travel reis blog van Christel 'De Kriebel' Bedert

NAAR ENGELAND MET DE SMAAK VAN GIN EN TONIC !

De Whisky cruises van P&O Ferries zijn legendarisch maar – hooray! – op 23 september wordt de oversteek vanuit Zeebrugge naar het noorden van Engeland een Gin & Tonic Minicruise.

DeKriebelOpReis op P&O Ferries (2)

Ziehier alle info:

De ferryverbinding Zeebrugge-Hull is de aangewezen reisroute naar vakantieplaatsen in Noord-Engeland en Schotland. Deze oversteek wordt op 23 september iets heel bijzonder want dan begint in Zeebrugge een heuse Gin & Tonic Minicruise, een driedaagse reis, uiteraard mét tasting !

De ferry van P&O vaart gedurende de nacht tussen Zeebrugge en Hull. Dat is handig want zo kom je uitgerust aan in Noord-Engeland en kun je nog dezelfde dag je vakantieplek bereiken. Denk maar aan de Moors en Dales in Yorkshire, het minder bekende maar prachtige Northumberland, de Schotse Highlands en de cultuurstad Edinburgh. Zelfs Wales, de Hebriden en de Orkney-eilanden zijn vanuit uitvalsbasis Hull vlot bereikbaar.

Voor zij die even willen proeven van die handige ferryverbinding vanuit Zeebrugge – wie weet met het oog op een volgende vakantie – is er nu een uitgelezen kans. Je kunt bij P&O Ferries een ontspannende Gin & Tonic minicruise boeken, met afreis op 23 september e.k. De minitrip bestaat uit twee nachten aan boord en een volle dag bezoek aan de interessante steden Hull of York. Zowel tijdens de heen- als de terugreis wordt gin geproefd, vier soorten, en het zijn echte connaisseurs die je wegwijs maken in de wereld van de gin. Dat wordt ongetwijfeld een unieke ervaring, een ontdekking van heerlijke geuren en smaken. De gin wordt puur gedronken en je mag ook zelf gaan mixen om een drankje naar jouw eigen smaak te toveren 

De gin-en-tonic-hype sluit aan bij de whisky minicruises van P&O Ferries die al langer bekend en geliefd zijn en die ook in het komende najaar worden georganiseerd. Afreis in Zeebrugge op 14 oktober, 11 november en 9 december, prijs € 199,50 per persoon.

De Gin & Tonic minicruise van P&O Ferries tussen Zeebrugge en Hull kost € 189,50 per persoon (h/t Zeebrugge-Hull, binnenhut met douche en toilet, 2 overnachtingen aan boord, 5 gangen buffet diner op heen- en terugreis, 2 x ontbijt, 2 x proeverij, transport met bus naar Hull of York).

Boeken: online of tel. 02 808 50 20.

Info: www.poferries.com

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Informatie

Dit bericht was geplaatst op 1 augustus 2016 door in Cruises, ter zee en in de lucht - transport, Travelweetjes en getagd als , , , .
%d bloggers liken dit: