Appetite To Discover

de nieuwe benaming voor De Kriebel Op Reis blog van Christel Bedert

Indian Summer is coming…

 

Een reclameberichtje sloop mijn mailbox binnen. Van Air Transat die ons wil overtuigen met hen dit najaar ‘overzees’ te gaan vliegen, richting Indian Summer in Canada. Het deed mij een beetje mijmeren en terug denken aan het najaar van 1992, toen Bill Clinton de presidentsverkiezingen won enkele weken nadat ik er voor het eerst het prachtige rood van de Indian Summer in Massachusetts en Vermont had gevoeld. Vandaar mijn urge om onderstaand met u te delen:

Air Transat biedt voor vertrekken in september en oktober voordelige tarieven naar Canada. Ideaal voor reizigers die tijdens de najaar vakantie willen genieten van de Indian Summer.

Voor veel reizigers is de Indian Summer de mooiste periode van het jaar voor een bezoek aan Canada. De bijzondere kleuren van de bomen zorgen voor spectaculaire aangezichten in de nationale parken. Met Air Transat kan men voordelig, Montreal, Toronto, Calgary en Vancouver vliegen. Rechtstreeks naar Montreal vliegen vanaf Brussel is al mogelijk vanaf €349* retour per persoon. Bij dit tarief is één stuk bagage van 23 kilo gratis in te checken. Het aantal beschikbare stoelen voor dit tarief is beperkt dus snelheid bij het boeken is gewenst.

Indian Summer

De Indian Summer is een warme en droge periode in het najaar. In deze periode kleuren de bladeren van loofbomen, vooral van de esdoorns die veel in Canada staan, diep rood en oranje. Vanuit de steden die Air Transat aanvliegt, is het eenvoudig om de Canadese Indian Summer te ervaren. Oost-Canada beschikt over loofbossen die het volledige Indian Summer gevoel geven en is aan te reizen via de luchthavens van Toronto en Montreal. Reizend langs de Saint Lawrence rivier ervaart men complete rust in een natuurrijke omgeving. Montreal is een prima bestemming voor een citytrip met bekende bezienswaardigheden als de oude stad, de Mount Royal en De Marché Bonsecours. Voor het ideale Indian Summer gevoel bezoekt men de Botanische tuinen van Montreal, een van de grootste ter wereld in zijn soort. Vanuit Vancouver in West Canada kunnen bezoekers een rondreis maken door de prachtige natuur van de Rocky Mountains. Men komt onderweg bossen, bergen, watervallen en eilanden tegen. De bomen hebben de meest prachtige kleuren en er is zelfs kans op het zien van beren en elanden. In Vancouver stad zijn de Indian Summer kleuren ook volop te bewonderen in het stadspark Stanley Park en in de parken op Vancouver Island.

Air Transat vluchten kunnen geboekt worden via www.airtransat.be  

* Prijs gegarandeerd voor alle nieuwe boekingen gemaakt tussen de 5 en 12 augustus voor vertrek in september of oktober. Beperkt aantal plaatsen beschikbaar!

 

Over Air Transat Air Transat is de grootste vakantieluchtvaartmaatschappij van Canada. Jaarlijks vervoert zij circa drie miljoen passagiers naar 60 bestemmingen in 29 landen wereldwijd. Air Transat beschikt over een vloot van 21 Airbus A330’s en A310’s. De vakantieluchtvaartmaatschappij, waar zo’n 2.000 medewerkers werken, is onderdeel van Transat AT Inc. in Montreal. Transat A.T. Inc. is een geïntegreerde, internationale reisonderneming met bestemmingen in meer dan 60 landen die in meer dan 50 landen kunnen worden geboekt. Meer informatie via www.airtransat.be

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: