Appetite To Discover

de nieuwe benaming voor De Kriebel Op Reis blog van Christel Bedert

Nieuw in Brussel : Hilton Garden Inn

Een nieuwsbericht uit eigen land:

Hilton Garden Inn, het wereldwijde midscale hotelmerk van Hilton Worldwide kondigde deze week de opening aan van Hilton Garden Inn Brussels Louise. Het gebouw met 143 kamers ligt in het hartje van de stad, in de art-decowijk van Brussel dicht bij het Europese Parlement.

Room Hilton Garden Inn Brussels

Hilton Garden Inn Brussels Louise is  gelegen net naast de prachtige Avenue Louise. Het gebouw ligt ook dicht bij Brussels International Airport en het station Brussel-Zuid is slechts twee metrohaltes verderop. Met zijn 53 junior suites en zeven tweekamersuites, beiden met kitchenette, zorgt Hilton Garden Inn Brussels Louise voor een combinatie voor zowel korte als langere verblijven.

“De nieuwe Hilton Garden Inn is de perfecte uitvalsbasis voor vakantiegangers die de stad komen verkennen, zakenreizigers die een vergadering in de buurt bijwonen en gasten die langere tijd willen verblijven,” zegt Joris Cammaer, General Manager van Hilton Garden Inn Brussels Louise. “Toeristische bezienswaardigheden en Brusselse musea liggen op een korte loopafstand van het hotel: de Grote Markt, het Koninklijk Paleis, het Magritte Museum en het Koninklijk Museum voor Schone Kunsten van België. We kunnen niet wachten om gasten te verwelkomen en ze te laten zien wat Hilton Garden Inn te bieden heeft.”

Bovendien heeft Hilton Garden Inn Brussels Louise een Lounge Bar waar u kan genieten van warme en koude dranken, speciale Belgische bieren en allerlei snacks. Er is ook een Pavilion Pantry beschikbaar met een complete selectie van zoute snacks, zoete lekkernijen, koude dranken en diepvriesproducten, 24 uur per dag geopend.

Gasten worden bij Hilton Garden Inn getrakteerd op de standaard voorzieningen en diensten van de keten, zoals wifi in het hele hotel, een 24-uurs businesscenter en een volledig uitgeruste fitnessruimte. Alle kamers zijn voorzien van het kenmerkende beddengoed, witte dekbedden en fris linnengoed, en hebben een ruim en ordelijk bureau met een ergonomische bureaustoel.

Hilton Garden Inn Brussels Louise doet mee met de Hilton HHonors®, het enige loyaliteitsprogramma van hotels waar leden Points & Miles® kunnen verdienen tijdens hetzelfde verblijf en Geen Black-out Data op beloningsverblijven. HHonors-leden betalen altijd de laagste prijs dankzij onze besteprijsgarantie, ze krijgen HHonors-punten, kunnen digitaal inchecken en betalen geen reserveringskosten bij een rechtstreekse reservatie via Hilton.

Hilton Garden Inn Brussels Louise is gevestigd in de Berckmansstraat 128, 1060 Brussel, België. Kom meer te weten over Hilton Garden Inn op http://www.hgi.com en http://www.news.hgi.com.

 

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Informatie

Dit bericht was geplaatst op 8 augustus 2016 door in Hotel, Travelweetjes en getagd als , , .
%d bloggers liken dit: