Appetite To Discover

de nieuwe benaming voor De Kriebel Op Reis blog van Christel Bedert

Vakantie in een finca

Op zoek naar authenticiteit? Het is een terugkerend thema bij DeKriebelOpReis. Onze partner Novasol geeft ons graag enkele tips.

“Geniet met Novasol van een comfortabele vakantie buiten de drukbezochte gebieden. Wij gaan voor u op zoek naar vakantiehuizen en appartementen in het authentieke Spanje, waar van massatoerisme geen sprake is. Uiteraard vindt u bij NOVASOL ook veel vakantiehuizen en appartementen in bekende toeristische gebieden, maar zelfs daar besteden wij veel aandacht aan het behoud van de Spaanse sfeer. Op deze manier beleeft u het echte Spanje en verblijft u in een accommodatie met veel karakter. NOVASOL biedt in Spanje veel ruimte voor ontspanning. Ervaar een bijzondere vakantie in een typische NOVASOL finca op Mallorca, Menorca,Ibiza of de Canarische Eilanden. Ook op het vasteland, bijvoorbeeld in het binnenland van Andalusië biedt NOVASOL schitterende haciënda’s, finca’s en appartementen. Hier krijgt u het gevoel even deel uit te maken van de lokale bevolking en leert u de Spaanse cultuur en tradities kennen. De Spaanse sfeer in onze vakantiehuizen wordt gecreëerd door de mooie architectuur en de persoonlijke inrichting. Ontspan met een glas wijn en heerlijke tapas op het terras en geniet van het uitzicht op de landelijke omgeving.

Gasten van NOVASOL voelen zich helemaal thuis in onze landelijk gelegen finca’s. Samen met de huiseigenaren doen wij alles om uw vakantie in deze bijzondere vakantiehuizen op zijn best te beleven…”

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Informatie

Dit bericht was geplaatst op 8 augustus 2016 door in Novasol, Spanje, Travelweetjes en getagd als , , .
%d bloggers liken dit: