Appetite To Discover

de nieuwe benaming voor De Kriebel Op Reis blog van Christel Bedert

Moontain, nieuw en uniek accommodatieconcept in de bergen

Moontain 2

Opening op 16 december 2016

 

Beste lezer. De zomerzon begint te schijnen over Knokke-Heist terwijl ik hier voor mijn laptopje zit te ‘tokkelen’ zoals mijn vader zaliger het pleegde te stellen. Maar de helft van augustus in zicht is, en de nachten stilletjes meer tijd in beslag beginnen nemen, loeren ook al voorzichtige winterkriebels om de zoek. Onderstaand bericht laat me net niet mijn sneeuwbotten van onder het stof halen. To be continued…

 

Voor deze winter staat er een echte revolutie voor een verblijf in de bergen op het programma: de opening van Moontain, een mix van een hotel en een jeugdherberg van de nieuwe generatie. Moontain biedt een nieuwe manier om uw wintersportvakantie te beleven.

Moontain gebruikt de laatste technologieën en is ultra-connected. Gezelligheid, uitwisseling van gedachten en het samen beleven staan centraal in het concept en zorgen voor een onvergetelijke ervaring.

Moontain ligt midden tussen de naaldbomen in het hart van het groene skigebied van Oz en Oisans (Isère) en het biedt een directe toegang, met ski’s al onder de voeten, tot het prachtige skigebied van Alpe D’Huez.

Met het aantrekkelijk geprijsde en op maat verzorgde aanbod, dat uit allerlei activiteiten en vrijetijdsbestedingen voor iedereen bestaat, richt Moontain zich op alle doelgroepen: globetrotters, gezinnen, stelletjes, vriendengroepen, individuele avonturiers, natuurliefhebbers….iedereen wordt van harte uitgenodigd om naar deze nieuwe design accommodatie te komen om dingen samen te beleven en te delen. In feite is alles hier gericht op het luisteren naar elkaar en het zich openstellen voor anderen, van het ontwerp en de bouw van de accommodatie tot aan de aangeboden diensten, en dat in een gezellige en vriendelijke sfeer.

Moontain biedt een unieke accommodatie met een twintigtal kamers, bestaande uit 2 t/m 20 bedden, met een verzorgde en hedendaagse inrichting. Vergeet de vaak verplichte huurperiodes van zaterdag t/m zaterdag en geniet gewoon voor 1 of meerdere dagen van Moontain. Zin in een break en plezier zijn niet gebonden aan een specifieke aankomstdag!

Men heeft de keuze tussen individuele premium kamers of gedeelde kamers met andere reizigers, welke men echter ook privé kan gebruiken samen met het gezin of met vrienden. Sommige kamers hebben gestapelde bedden, terwijl andere kamers met een woongedeelte ingericht zijn. Kortom, iedereen vindt hier zijn geluk en kan hier zijn eigen verblijf creëren.

Moontain

Reserveringen zijn mogelijk vanaf de maand september, wanneer ook de internetsite gelanceerd zal worden.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Informatie

Dit bericht was geplaatst op 12 augustus 2016 door in Frankrijk, Hotel, logement, Travelweetjes, Wintersport en Winterpret en getagd als , , , .
%d bloggers liken dit: