Appetite To Discover

de nieuwe benaming voor De Kriebel Op Reis blog van Christel Bedert

Puurenkuur Wellness Event 1 oktober 2016

 Yoga, rawfood en reiki tijdens het 1e

Puurenkuur Wellness Event

 

Op zaterdag 1 oktober organiseert Puurenkuur – de nummer 1 in wellnessreizen wereldwijd –  een groots Wellness Event. Alle aspecten van wellnessreizen komen aan bod: de trends in de wellnessbranche, bijzondere kuur- en fitnessreizen en de nieuwste bestemmingen. En het leuke is: bezoekers kunnen alles zelf ervaren!

puurenkuur la clairière (3)

Wat is er te doen?

Het Puurenkuur Wellness Eevent biedt een complete wellness-beleving. Tijdens het event kun je deelnemen aan meer dan 25 interactieve workshops, waaronder yoga, ayurveda, diverse massages en beautybehandelingen. Ook de spirituele kant van wellbeing wordt belicht door middel van tarot, reiki en astrologie.

Boeiende sprekers uit binnen- en buitenland komen vertellen over hun passie. Zo zullen oprichter van Kamalaya Karina Stewart en ‘lichter leven’ coach Nannet van der Ham lezingen geven over stress management en women’s Health. Even uitrusten? Op het foodplein kun je genieten van biologische sapjes, sushi, salades en rawfood.

Waar en wanneer?

Het Puurenkuur Wellness Event vindt plaats op 1 oktober 2016 in het prachtige Taets Art & Event Park in Amsterdam Zaandam. Taets ligt centraal (vlak aan de A10) en biedt gratis parkeergelegenheid voor de deur. Entreekaarten kosten € 30 en zijn inclusief alle workshops, hapjes en drankjes en een goedgevulde goodiebag.

Het Puurenkuur Wellness Event is dé plek om inspiratie op te doen voor een nieuwe reis en geeft alvast een voorproefje van het nieuwe wellness-seizoen!

Over Puurenkuur

Puurenkuur is dé reisorganisatie in de Benelux voor wellness- en kuurreizen wereldwijd. Puurenkuur bestaat inmiddels meer dan 10 jaar en is uitgegroeid tot koploper in Europa op het gebied van wellnessreizen. Alle bestemmingen blinken uit in expertise, service en comfort. Dit jaar is het aanbod uitgebreid met 20 nieuwe hotels in onder andere Costa Rica, Colombia en Finland.

–> Wil u nu al weten hoe een Puurenkuur beleving aanvoelt? Lees dan onze ervaring in de Vogezen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Informatie

Dit bericht was geplaatst op 12 augustus 2016 door in Kriebelervaringen, Travelweetjes en getagd als , .
%d bloggers liken dit: