dekriebelopreis

de travel reis blog van Christel 'De Kriebel' Bedert

O Solo mio: eenpersoonstoeslag voor soloreizigers overboord

Infoberichtje voor mijn singel-cruise-lezers…

Een cruisevakantie en alleen reizen gaan perfect samen, zeker nu Costa Cruises de eenpersoonstoeslag overboord gooit voor meer dan dertig van zijn ver weg cruises. Dit is het moment om in je eentje te gaan cruisen, naar Rio de Janeiro, de Malediven of naar tal van andere bestemmingen die tot de verbeelding spreken.

 Rome

Waarom niet in je eentje op cruisevakantie gaan ? Een cruiseschip is een veilige omgeving en ook als je alleen bent kun je je perfect amuseren en uiteraard ook andere mensen ontmoeten. Er is van alles aan boord, van zwembad, gym, sterrenrestaurant tot luxe spa. Tijdens een cruise zie je fantastische bestemmingen waar je wellicht niet snel alleen naartoe reist. Voeg daarbij dat op de plaatsen waar je aanmeert de excursies zijn georganiseerd.

 

Singlevriendelijke cruises

  1. Italië, Spanje, Marokko, Canarische Eilanden en Brazilië

Met de Costa Fascinosa maak je een fascinerende reis van 17 dagen vanuit het Italiaanse Savona. De reisroute voert langs Barcelona, Casablanca en Tenerife. Daarna wacht de grote oversteek van de Atlantische Oceaan, zes dagen naar Brazilië. Via Recife, Maceio en Salvador de Bahia bereik je het prachtige Rio de Janeiro. Deze cruise is een fantastische mix van boeiende Europese bestemmingen, Unesco-Werelderfgoed en meeslepende Braziliaanse sfeer.

  1. Malediven, Sri Lanka en de koraaleilanden Laccadiven

Dit wordt een paradijselijke vakantie die start met een tweedaags verblijf in Malé, Malediven. Nadien gaat het richting Colombo, de kleurrijke en levendige hoofdstad van Sri Lanka. Vervolgens legt het cruiseschip aan in India, bij Mormugao met zijn zandstranden en bij Mumbai waar je kennis maakt met Bollywood en met het prachtige strand van Chowpatty.

  1. Europese steden en de Malediven

Een cruiseavontuur dat maar liefst twintig dagen duurt ! Eerst vaar je langs steden zoals Rome, Messina, Argostoli en Heraklion. Daarna gaat het richting Rode Zee en verder naar Eilat (Israel), Aqaba (Jordanië) en Salalah (Oman). Na het doorkruisen van de Indische Oceaan bereik je het heel bijzondere eiland Malé, hoofdstad van de Malediven.

 

De afvaarten van deze singlevriendelijke reizen zijn in november en december 2016. Voor informatie over de cruises zonder eenpersoonstoeslag: www.costacruises.nl

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Informatie

Dit bericht was geplaatst op 29 augustus 2016 door in Cruises en getagd als , .
%d bloggers liken dit: