Appetite To Discover

de nieuwe benaming voor De Kriebel Op Reis blog van Christel Bedert

Les Lacs de l’Eau d’Heure verwelkomt nieuw golfcenter

…en we blijven binnen de golfsport:

Les Lacs de l’Eau d’Heure en Pro1Golf, marktleider in golfopleidingen in België en projectbeheerder, kondigen de opening aan van hun nieuw golfcenter aan de oevers van het meer La Plate Taille op 3 september.

Golfen aan de oevers van Les Lacs de l’Eau d’Heure is nu een feit! Op 3 september opent het ‘Pro1Golf Entertainment Center’ de deuren. Dit center, dat uit twee delen bestaat, richt zich tot zowel ervaren golfers als eendagsbezoekers van de meren.

In het eerste deel, ‘Fun Park’, kunnen gezinnen hun hartje ophalen. Via een Putt-putt baan – een verbeterde versie van een minigolf – en een Pitch-putt baan, waar je lange slagen kunt afwisselen met putten, maken bezoekers op een heel aangename manier kennis met de golfsport.

Het tweede deel van het center is een academische zone. De Academie Pro1Golf beschikt over een grote, deels overdekte ‘practice’, maar ook over drie speciaal ontworpen holes om te leren golfen of te trainen. Zo kunnen zowel ervaren golfers als beginnelingen hun korte, middellange en lange slagen verbeteren. De infrastructuur van de Academie bevat ook themaspellen. Kortom, een unieke golfervaring in België!

golf-lac-de-leau-dheure

Met dit project wilden we de golfsport toegankelijk en plezant maken. Ons center combineert ludieke en didactische aspecten, wat ideaal is voor een eerste kennismaking met golf. In het Fun Park kunnen gezinnen en eendagsbezoekers deze sport op een gebruiksvriendelijke en originele manier ontdekken. Maar ook de grootste golfliefhebbers komen er aan hun trekken, met name dankzij de Academie, die over de nodige infrastructuur beschikt om je vaardigheden te verbeteren”, zegt Philippe Xhardez, projectmanager.

Golf Club des Lacs

Naast het Fun Park en de Academie, wordt ook de laatste hand gelegd aan een echt 9-holesterrein aan de oevers van Les Lacs de l’Eau d’Heure. Want tegen de lente van 2017 opent de Golf Club des Lacs, een ‘echt’ golfterrein met als belangrijkste kenmerk synthetische greens van onberispelijke kwaliteit. Op deze greens van het bedrijf Southwest Green, dat gesteund wordt door golflegende Jack Nicklaus, kun je het hele jaar door golfen.

We zijn heel enthousiast dat we hier zo’n mooi golfproject mogen verwelkomen”, zegt Vincent Lemercinier, Algemeen Directeur van Les Lacs de l’Eau d’Heure. “Dit nieuw initiatief vult ons al uitgebreide aanbod aan activiteiten in de streek van de meren verder aan. Iedereen wint erbij, zowel de inwoners van de streek als de toeristen in de vakantiedorpen. Dankzij dit golfproject en toekomstige projecten zoals de manege, het Bike Park of het nieuwe hotel zal Les Lacs de l’Eau d’Heure een toeristische topper in Wallonië blijven”.

Opendeurdagen van het Pro1Golf Entertainment Center zijn al gepland van 10 tot 25 september.

Adres: Pro1 Golf – Golf Club des Lacs, Rue du Cierneau 1, 6440 Froidchapelle

Website: www.golfdeslacs.be (binnenkort ook in het Nederlands)

–> lees HIER ook onze KriebelOpReis reportage van Les Lacs

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Informatie

Dit bericht was geplaatst op 12 september 2016 door in België, Kriebelervaringen, Les Lacs de l'Eau d'Heure en getagd als , .
%d bloggers liken dit: