dekriebelopreis

de travel reis blog van Christel 'De Kriebel' Bedert

Sri Lanka nieuwe verre bestemming van Corendon

Een nieuwtje dat ik u niet wil onthouden:

Vanaf dit najaar twee keer per week non-stop naar Colombo

Woensdag 21 september 2016 — Reisorganisatie Corendon breidt vanaf dit najaar haar aanbod verre bestemmingen uit met Sri Lanka. Vanaf eind oktober biedt de touroperator twee keer per week een non-stop vlucht aan op Colombo, te vertrekken vanuit Amsterdam-Schiphol. “Vanuit België worden er geen rechtstreekse vluchten naar Sri Lanka aangeboden. Vertrek vanuit Schiphol is dus een goed alternatief voor de Belgische consument die steeds vaker naar Azië reist”, aldus Steven Van der Heijden, CEO Corendon. Wie bij Corendon boekt kan kiezen uit een assortiment aan reisformules, gaande van een all-in strandvakantie tot een volledig uitgewerkte rondreis.

Wonder of Asia

Sri Lanka, ook wel Wonder of Asia genoemd, heeft alle ingrediënten voor een onvergetelijke vakantie. Je vindt er nog een ongerepte jungle, uitgestrekte theevelden, indrukwekkende tempels en prachtige goudgele stranden. Het eiland heeft bovendien een rijke en boeiende geschiedenis met talloze overblijfselen die onder andere herinneren aan de bloeiende VOC handel in het toenmalige Ceylon. Steven Van der Heijden: Sri Lanka is een perfecte aanvulling op ons aanbod verre bestemmingen. Het leent zich bij uitstek voor een rondreis in combinatie met een strandvakantie, heeft een indrukwekkende natuur, cultuur en prachtige stranden.”

Ruim aanbod aan Corendon accommodaties

Verspreid over de plaatsen Bentota, Beruwela, Hikkaduwa, Kalutara, Marawila, Negombo, Wadduwa, Waikkal en Waskaduwa heeft Corendon een ruim aanbod van accommodaties. Van kleinschalige logies met ontbijt tot luxe vijfsterren all inclusive resorts. Bovendien biedt de reisorganisatie rondreizen (met gegarandeerd vertrek) over het eiland aan die allemaal te combineren zijn met een strandvakantie. Je boekt al een vakantie naar Sri Lanka vanaf € 549,-. Een rondreis is te boeken vanaf € 1099.-

De eerste vlucht naar Colombo staat gepland op maandag 31 oktober. Vanaf dat moment zal er wekelijks op maandag en vrijdag naar Sri Lanka gevlogen worden. De vlucht wordt uitgevoerd met een Boeing 787-9 Dreamliner met een capaciteit van 294 stoelen.

Meer informatie over een Corendon vakantie op Sri Lanka: www.corendon.be/sri-lanka

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Informatie

Dit bericht was geplaatst op 21 september 2016 door in Travelweetjes, Ver weg bestemmingen en getagd als , , , .
%d bloggers liken dit: