Appetite To Discover

de nieuwe benaming voor De Kriebel Op Reis blog van Christel Bedert

Vakantie in de bergen – hoteltips.

Allright…u hebt uiteraard al gelezen dat ik superfan geworden ben van het Ameron Mountain Resort in Davos, Graubünden, Zwitserland, maar mijn vrienden van Jetair die nu TUI geworden is, gaven me ook nog een paar slaaptips op andere locaties mee :1-ameron-hotel-davos-smart-junior-1

 

Drie keer opvallend

Rond het autovrije Gstaad ligt meer dan 200km skipistes, vlot bereikbaar met een 50-tal skiliften. Ideale uitvalsbasis om te genieten van dit topskigebied is Hotel Huus. Taste, comfort en adventure staan centraal in dit volledig vernieuwde elitaire hotel. Een top kamerinrichting, voortreffelijke keuken en allerlei extraatjes zorgen voor een uitermate aangenaam verblijf tussen de hoge alpentoppen. Altijd al eens met een Range Rover in de sneeuw willen rijden? Hier is je kans!

Het Romantikhotel Santer is een elegant hotel onder leiding van Vlaamse gastvrouw Santer. Dit hotel vind je al jarenlang in het aanbod van Jetair. De prachtige wellnesszone en de inclusieve Holiday Pass (openbaar vervoer) zorgen voor een echte meerwaarde tijdens uw verblijf in Toblach.

Meest opmerkelijke nieuwkomer in ons aanbod is dan weer het Rocky Pop Hotel in Les Houches/Chamonix. Dit nagelnieuwe en zeer trendy hotel vind je exclusief via Jetair. Opening voorzien voor december 2016.

www.tui.be

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Informatie

Dit bericht was geplaatst op 16 oktober 2016 door in logement, Travelweetjes, Wintersport en Winterpret en getagd als , .
%d bloggers liken dit: